Accesorii acoperiș

Afișez 1 - 12 din 18 rezultate

Bandă pentru coamă

96,00 lei TVA inclus
Bandă pentru coamă, autoadezivă, oferă o etanșare eficientă împotriva infiltrărilor de apă și praf. Rezistentă la intemperii și UV, asigură durabilitatea acoperișului.

Bordură fronton

9,20 lei23,00 lei TVA inclus
Bordura fronton adaugă eleganță și rafinament construcției tale.

Burete etanșare universal

3,15 lei TVA inclus
Buretele de etanșare universal pentru tabla tip tigla asigură o izolare eficientă împotriva infiltrării apei și a altor elemente. Ideal pentru acoperișuri durabile și rezistente la intemperii.

Capac coamă

5,00 lei8,10 lei TVA inclus
Capacul pentru coamă din tablă oferă protecție vârfului acoperișului împotriva intemperiilor și coroziunii. Ușor de montat și rezistent, asigură o finisare estetică și durabilă.

Cârlig aplicat

6,75 lei13,00 lei TVA inclus
Cârligul aplicat pentru tablă tip țiglă este un accesoriu esențial pentru fixarea și susținerea elementelor de acoperiș. Fabricat din oțel durabil și tratat împotriva coroziunii, acest cârlig asigură o fixare sigură și durabilă în timp. Montajul simplu și rapid îl face ideal pentru diverse aplicații de acoperiș.

Coamă Euro

9,50 lei21,50 lei TVA inclus
Coama Euro  adaugă un aspect modern și elegant acoperișului. Rezistentă la intemperii, asigură protecție și estetică de lungă durată.      

Coamă rotundă

9,20 lei35,00 lei TVA inclus
Coama rotundă adaugă eleganță și funcționalitate acoperișului, oferind protecție împotriva infiltrării apei și decorând în mod plăcut marginile acoperișului.

Dolie

11,15 lei23,00 lei TVA inclus
Dolie pentru tabla tip ţiglă metalică.

Glaf

8,70 lei14,00 lei TVA inclus
Dolie pentru tabla tip ţiglă metalică.

Opritor zăpadă

9,80 lei33,65 lei TVA inclus
Opritorul de zăpadă previne alunecarea și căderea zăpezii de pe acoperiș. Fabricat din materiale durabile, este ușor de instalat și asigură protecție eficientă împotriva riscurilor legate de acumularea de zăpadă.  

Piaptăn ştreaşină

4,20 lei TVA inclus
Piaptănul pentru streașină este proiectat să asigure o aliniere precisă și uniformă a plăcilor de acoperiș, facilitând instalarea și creând un aspect finisat și estetic. Fabricat din materiale durabile, rezistente la intemperii, acest piaptăn este indispensabil pentru o acoperire de calitate și de lungă durată.

Silicon transparent

31,00 lei TVA inclus
Siliconul transparent pentru acoperiș asigură etanșeitatea și protecția împotriva infiltrărilor de apă. Ideal pentru reparații și sigilarea detaliilor în construcții.