Afișez 1 - 12 din 22 de rezultate

Panou de gard Fier sudat

1.004,00 lei TVA inclus
Gardul din fier sudat este o soluție elegantă și durabilă pentru delimitarea și securizarea proprietății. Fabricat din bare de oțel sudate între ele, oferă stabilitate și rezistență, fiind potrivit pentru diverse aplicații, de la rezidențial la comercial. Disponibil pe diferite culori, se integrează armonios în peisaj, oferind protecție și estetică în același timp.

Panou de gard tablă traforată CNC cu plasmă

1.320,00 lei TVA inclus
Gardul metalic tip floral îmbină estetica cu durabilitatea.Montajul este simplu și se poate personaliza conform nevoilor.

Panou gard Anticco

525,00 lei780,00 lei TVA inclus
Gardul metalic Anticco este proiectat nu doar pentru a adăuga un element estetic deosebit, ci și pentru a încorpora funcționalități tehnice avansate care asigură o durată de utilizare extinsă. Fabricat din materiale premium, rezistente la condiții ambientale dure, gardul Anticco oferă fiabilitate prin designul său modern și atenția acordată detaliilor. Disponibil în trei finisaje atractive - cupru antic, argint antic și verde antic - acesta nu doar că valorifică vizual orice tip de peisaj, dar este și construit să reziste împotriva intemperiilor, coroziunii și uzurii frecvente. Prin urmare, Anticco este o alegere ideală pentru cei care caută o soluție de împrejmuire estetică, durabilă și de încredere pentru proprietatea lor.    

Panou gard cu jaluzele aspect antic de 0.70 mm

565,00 lei850,00 lei TVA inclus
Gardul metalic tip jaluzea de 0.70 mm combină estetică și durabilitate cu materiale de top și vopsire electrostatică, oferind rezistență de peste 50 de ani la coroziune și intemperii. Montaj personalizabil.

Panou gard cu jaluzele imitație lemn

470,00 lei770,00 lei TVA inclus
Gardul metalic tip jaluzea, fabricat din oțel de la Marcegalia și ArcelorMittal, oferă durabilitate peste 50 de ani, rezistență la coroziune și intemperii. Montaj personalizabil, întreținere minimă.

Panou gard cu profil Modern Mat Vopsit pe o parte

318,00 lei503,00 lei TVA inclus
Panoul de gard Modern Plus, vopsit pe o parte, asigură intimitate și durabilitate, cu o viață de 60 de ani. Rezistent la coroziune și ușor de întreținut, este ideal pentru orice grădină.

Panou gard cu profil Modern Plus cu spațiu între lamele

230,00 lei375,00 lei TVA inclus
Panoul de gard Modern Plus, dublu vopsit, oferă intimitate și durabilitate. Fabricat din oțel de la Marcegalia și ArcelorMittal, rezistent la coroziune și intemperii, cu o durată de viață de peste 60 de ani.

Panou gard cu profil Modern Plus dublu vopsit

300,00 lei435,00 lei TVA inclus
Panoul de gard Modern Plus, dublu vopsit, oferă intimitate și durabilitate. Fabricat din oțel de la Marcegalia și ArcelorMittal, rezistent la coroziune și intemperii, cu o durată de viață de peste 60 de ani.

Panou gard cu profil Modern Plus Imitație lemn

455,00 lei700,00 lei TVA inclus
Panoul cu ștacheți Modern Plus 0.60 mm, imitație lemn, vopsit bilateral, asigură durabilitate și estetică. Resistent la coroziune și intemperii, cu întreținere redusă. Ideal pentru garduri moderne durabile.

Panou gard Kronos

365,00 lei390,00 lei TVA inclus
Tabla cutată Kronos, profilată din oțel european și acoperită cu vopsea poliesterică de calitate superioară, reprezintă alegerea perfectă pentru acoperișuri și fațade. Cu grosimi de 0.45 mm sau 0.50 mm, oferă durabilitate și rezistență.

Panou gard metalic T20

29,00 lei TVA inclus
Panoul de gard metalic T20, fabricat din oțel european de înaltă calitate, oferă rezistență și durabilitate remarcabile. Disponibil în grosimi de  0,50 mm, cu strat de protecție de zinc și vopsea poliesterică, este perfect adaptat pentru diverse proiecte de construcție.

Panou gard Naturro

430,00 lei660,00 lei TVA inclus
Gardul metalic tip Naturro este conceput pentru a oferi nu doar un aspect vizual atrăgător, ci și caracteristici tehnice de top care garantează o longevitate remarcabilă. Acesta este realizat din materiale de cea mai înaltă calitate, selecționate pentru rezistența lor superioră la factorii de mediu adverși. Cu un design modern și finisaje meticuloase, gardul Naturro nu numai că îmbunătățește estetica oricărui peisaj, dar și rezistă eficient în fața intemperiilor, coroziunii și uzurii, asigurând astfel o soluție de împrejmuire durabilă și de încredere pentru orice proprietate.oricărui peisaj, dar și rezistă eficient în fața intemperiilor, coroziunii și uzurii, asigurând astfel o soluție de împrejmuire durabilă și de încredere pentru orice proprietate.