0799 809 999

200000
ACOPERIȘURI FĂCUTE
17
ANI EXPERIENȚĂ
120
ANGAJAȚI
4
LOCAȚII

Despre Linda Ecotil

PARTENERUL TĂU DE ÎNCREDERE PENTRU ACOPERIȘURI ȘI GARDURI

Linda Ecotil nu este doar despre vânzarea de produse, ci despre crearea de soluții care să îmbunătățească și să frumusețeze spațiile în care trăiți sau lucrați. Misiunea noastră este să oferim fiecărui client nu doar un produs, ci o soluție completă care să răspundă nevoilor și dorințelor sale. Într-o epocă dominată de viteză și livrări rapide, ne asigurăm că fiecare comandă este tratată cu profesionalism și atenție la detaliu, indiferent de locație.

Linda Ecotil: Partenerul tău de încredere

La Linda Ecotil, pasiunea noastră pentru excelență modelează fiecare acoperiș și împrejmuire pe care le producem și comercializăm. Fondată pe principiile calității incontestabile și inovației, compania noastră a crescut să devină un nume de încredere în domeniul sistemelor de acoperișuri și împrejmuiri metalice. Operând din inima Bucovinei, am extins rapid serviciile noastre la nivel național, oferind soluții personalizate atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii și revânzători.

Calitate Garantată
Livrare rapidă
Materiale durabile
Orientați către clienți

Din 2005 un partener de încredere

Stabilitatea este unul dintre pilonii centrali ai afacerii noastre. Prin integrarea magazinului, depozitului și unității de producție, oferim clienților noștri nu doar produse, ci și siguranța unui parteneriat durabil. Prezența noastră constantă în piață, alături de notorietatea și vechimea brandului, sunt garanții ale angajamentului nostru față de calitate și inovație.

Credem în Calitate

Suntem alături de tine nu doar la montaj ci și după pentru a-ți oferi suport și garanție.

MĂSURĂTORI GRATUITE

Oferim măsurători gratuite

GARANȚIE EXTINSĂ

Oferim garanție extinsă de care chiar ne ținem.

VARIAȚII MARE DE CULORI

Indiferent de cum e proiectul tău noi te putem ajuta.

ATENȚI LA DETALII

Suntem atenți la tot ce e mai important ca proiectul tău să fie de succes.

Avantajele noastre

Oferta noastră include o gamă diversă de produse, de la tabla metalică tip țiglă și sisteme pluviale, până la garduri metalice și accesorii aferente. Fiecare produs este rezultatul unei atenții meticuloase la detalii și al unui proces de fabricație ce îmbină tehnologia avansată cu materiale de înaltă calitate. Garantăm montaj ușor, diversitate în modele și culori, și oferim transport gratuit pentru a simplifica și mai mult experiența clienților noștri.

Garanția calității

Toate produsele noastre sunt atent testate

Plata în rate direct la producător

Poți plăti în rate fără dobândă direct la productor.

Livrare rapidă

Livrăm în 90% din cazuri în 2-7 zile în funcție de cantitate.

Coș
Start typing to see products you are looking for.