Afișez toate cele 6 rezultate

Temelie gard cu două striații

51,50 lei56,65 lei TVA inclus
Temelia de gard  asigură stabilitate și protecție împotriva umidității, combinând funcționalitatea cu estetica naturală, ideală pentru orice exterior.

Temelie gard imitație lemn cu două striații

58,00 lei70,50 lei TVA inclus
Temelia de gard cu imitație lemn asigură stabilitate și protecție împotriva umidității, combinând funcționalitatea cu estetica naturală, ideală pentru orice exterior.

Temelie gard imitație lemn/piatră

58,00 lei70,50 lei TVA inclus
Temelia de 25 cm sau 30 pentru gard, cu aspect de lemn sau piatră, asigură stabilitate și rezistență în timp, integrându-se armonios în peisajul grădinii tale. O soluție durabilă și estetică pentru fundația gardului imitație lemn.    

Temelie pentru gard aspect antic

62,00 lei84,50 lei TVA inclus
Temelia pentru gard de 0.7 mm grosime și 2 metri lungime, fabricată din materiale robuste, este rezistentă la coroziune și intemperii, prelungind durabilitatea gardului și ușor de instalat.

Temelie pentru gard aspect antic 0,70 mm

58,00 lei85,10 lei TVA inclus
Temelie gard aspect antic 0,7 mm: Fundație robustă, rezistentă la coroziune, asigură stabilitatea gardului. Estetică clasică, integrare armonioasă.

Temelie pentru gard împletită

135,00 lei TVA inclus
Temelia de gard, impletită, cu 1.2 mm grosime, asigură stabilitate și durabilitate excepțională. Fabricată din oțel rezistent, oferă fundație solidă pentru gardurile tale, combinând utilitatea cu eleganța.