Accesorii gard

Afișez 1 - 12 din 14 rezultate

Capac pătrat cu bilă

31,15 lei TVA inclus
Capacul pătrat cu bilă este un accesoriu decorativ pentru stâlpi de gard, care protejează împotriva intemperiilor și adaugă eleganță, fiind compatibil cu multiple stiluri arhitecturale.

Capac pentru stâlpi de gard din plastic

4,00 lei TVA inclus
Capacele pentru stalpii de gard, durabili și rezistenți la coroziune, adaugă eleganță și protecție. Ideali pentru orice design exterior, asigură o soluție estetică și practică pentru panourile de gard.

Element decorativ de susținere tip zăbrea imitație lemn

18,75 lei TVA inclus
Elementul de susținere tip zăbrea, cu finisaj de imitație lemn, asigură stabilitate și adaugă estetică naturală gardurilor, fiind rezistent la coroziune.

Element susținere jaluzele tip zăbrea color 0,55 mm

10,65 lei16,60 lei TVA inclus
Elementul de susținere tip zăbrea, de 0.55 mm, asigură stabilitate și durabilitate pentru jaluzele de gard, fiind tratat pentru rezistență la coroziune și integrare estetică.

Element susținere tip zăbrea aspect antic 0.70 mm

21,00 lei TVA inclus
Elementul de susținere de 0.70 mm, cu finisaj antic, asigură stabilitate și estetică clasică gardurilor, fiind durabil și rezistent la condiții meteorologice adverse.

Element susținere tip zăbrea model antic

21,00 lei TVA inclus
Elementul de susținere pentru jaluzele tip zăbrea oferă ancorare solidă și fiabilă pentru sistemul de jaluzele. Fabricat din materiale durabile, asigură stabilitate și montaj simplu pentru controlul eficient al luminii și intimității.

Profil îmbinare lambriu metalic

7,67 lei34,70 lei TVA inclus
Profilul de îmbinare lambriu se utilizează pentru îmbinarea plăcilor de panou sau a lambriului cu exteriorul fațadei/acoperișului.

Profil U jaluzele color 0.55 mm

13,69 lei31,00 lei TVA inclus
Profilul U pentru jaluzele color de 0.55 mm oferă suport robust și estetic, facilitând alinierea precisă și instalarea ușoară a gardurilor. Rezistent la coroziune și intemperii.

Profil U Modern Plus 0,50 mm Mat

25,15 lei TVA inclus
Profilul U Modern Plus, 0.5 mm Mat, este fabricat din oțel durabil, rezistent la coroziune, ușor de instalat și ideal pentru structuri de gard moderne și robuste.

Profil U Modern Plus Dublu vopsit

12,25 lei19,60 lei TVA inclus
Profilul U Modern Plus, dublu vopsit, combină durabilitatea cu estetica prin designul său clasic și finisajul robust. Ideal pentru diverse tipuri de împrejmuiri, este ușor de instalat și extrem de rezistent la coroziune.

Profil U Modern Plus imitație lemn

19,38 lei28,00 lei TVA inclus
Profilul U de 0.6 mm, finisaj imitație lemn, combină durabilitate și estetică, asigurând suport robust și aspect natural pentru garduri, rezistent la intemperii.

Profil U Modern Plus Imitație lemn 0,60 mm

17,50 lei28,00 lei TVA inclus
Profilul U Modern Plus, 0.60 mm, imitație lemn, este durabil și rezistent la coroziune, perfect pentru garduri estetice și funcționale, cu instalare simplă și eficientă.