Sistem de scurgere acoperis

Afișez toate cele 11 rezultate

Burlan

15,50 lei23,00 lei TVA inclus
Burlanul este fabricat din tablă de aluminiu sau tablă zincată rezistentă, eficient în drenarea apelor pluviale de pe acoperiș. Durabil și ușor de instalat, este disponibil în diverse dimensiuni și culori.

Capac jgheab

4,50 lei8,00 lei TVA inclus
Capacul pentru jgheab din tablă este proiectat pentru a proteja jgheabul împotriva sedimentelor și a altor debrisuri. Montajul este simplu, asigurând o finisare estetică și o funcționare eficientă.

Cârlig jgheab

6,75 lei13,00 lei TVA inclus
Cârligul pentru jgheab este proiectat pentru a susține și fixa eficient jgheaburile de scurgere a apei de pe acoperiș. Fabricat din oțel zincat, este rezistent la coroziune și asigură o fixare solidă. Montajul simplu și rapid îl face potrivit pentru diverse aplicații de acoperișuri.  

Colier burlan

7,00 lei9,50 lei TVA inclus
Colierul pentru burlan este fabricat din oțel zincat, oferind rezistență și durabilitate în timp. Designul său permite o fixare sigură a burlanului la perete, asigurând stabilitatea și funcționalitatea sistemului de scurgere a apei.

Colțar jgheab

38,50 lei60,00 lei TVA inclus
Colțarul pentru jgheab este conceput pentru a asigura unirea și stabilitatea între segmentele de jgheab, oferind rezistență și durabilitate în condiții de utilizare intensă. Fabricat din material rezistent la coroziune, este soluția ideală pentru sistemele de scurgere a apei.

Cot 60 grade

10,00 lei120,00 lei TVA inclus
Cotul de 60 de grade din tablă tip tigla este conceput pentru a facilita curgerea optimă a apelor pluviale în sistemul de drenaj. Fabricat din tablă de calitate, rezistent la coroziune și intemperii, acest cot asigură durabilitate și funcționalitate pe termen lung. Disponibil în dimensiuni standard și compatibil cu sistemele existente de drenaj.      

Îmbinare jgheab

9,00 lei16,20 lei TVA inclus
Îmbinarea pentru jgheab este proiectată pentru a asigura o conexiune sigură și etanșă între două secțiuni de jgheab, contribuind la evacuarea eficientă a apei de pe acoperiș. Realizată din materiale durabile și rezistente la coroziune, aceasta garantează stabilitatea și durabilitatea sistemului de scurgere a apei.

Jgheab

12,00 lei19,60 lei TVA inclus
Jgheabul de aluminiu durabil asigură evacuarea eficientă a apei de pe acoperiș. Rezistent la coroziune și intemperii, ușor de instalat și întreținut. Varietate de dimensiuni și culori disponibile.

Jgheab ascuns Lucios

11,00 lei TVA inclus
Jgheabul ascuns lucios este soluția discretă pentru gestionarea apei de ploaie. Montat în interiorul clădirii, oferă un aspect curat și modern. Disponibil în dimensiuni variate și finisaje elegante.

Pazie la jgheab

8,50 lei16,50 lei TVA inclus
Pazia la jgheab este o componentă esențială pentru colectarea și dirijarea eficientă a apei de pe acoperiș. Fabricată din materiale durabile, oferă protecție împotriva deteriorării și îmbinării corespunzătoare cu jgheabul.

Racord jgheab burlan

11,00 lei25,00 lei TVA inclus
Racordul pentru jgheab și burlan este esențial în sistemul de drenaj al apei de pe acoperiș. Asigură o conexiune sigură și etanșă între jgheab și burlan, facilitând scurgerea eficientă a apei și prevenind scurgerile. Fabricat din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și intemperii, acest racord garantează durabilitate și funcționare fiabilă pe termen lung.