Tablă tip țiglă

La Linda Ecotil, suntem dedicați să vă oferim soluții de acoperiș de înaltă calitate care combină estetica impresionantă cu funcționalitatea durabilă. Gama noastră de tablă tip țiglă este proiectată pentru a satisface cele mai exigente cerințe ale arhitecturii moderne, oferind o alternativă elegantă și practică la țigla tradițională. Fabricate din materiale de cea mai bună calitate, produsele noastre sunt concepute pentru a rezista în fața condițiilor meteorologice dificile, asigurând o protecție de lungă durată pentru casa sau proiectul dumneavoastră.

Suntem în Suceava, Botoșani, Neamț și Iași.

Afișez 1 - 12 din 53 de rezultate

BRITANIKO Tablă tip țiglă Aluzinc

25,50 lei30,80 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA BRITANIKO ALUZINC 0.40 mm reprezintă alegerea perfectă pentru acoperișuri datorită combinației de durabilitate, eficiență energetică și estetică avansată. Fabricată din oțel de cea mai bună calitate și acoperită cu un strat de Aluzinc, acest material include 55% aluminiu, 43.5% zinc și 1.5% siliciu, asigurând astfel o protecție excepțională împotriva coroziunii.

BRITANIKO Tablă tip țiglă Lucios 0,40 mm

32,50 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA BRITANIKO Lucios, confecționată din oțel de înaltă calitate provenit din Europa, cu o grosime de 0.40 mm, este ideală pentru un acoperiș durabil și estetic. Dotată cu un substrat de zinc de 225 g/mp și finisată cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică lucioasă, aceasta asigură o protecție excelentă împotriva coroziunii și extinde considerabil durata de viață a acoperișului. Designul rafinat și finisajul lucios îmbunătățesc vizual orice construcție, oferind un aspect elegant și de lungă durată.

BRITANIKO Tablă tip țiglă Lucios 0,45 mm

33,50 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA BRITANIKO Lucios, confecționată din oțel de înaltă calitate provenit din Europa, cu o grosime de 0.45 mm, este ideală pentru un acoperiș durabil și estetic. Dotată cu un substrat de zinc de 225 g/mp și finisată cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică lucioasă, aceasta asigură o protecție excelentă împotriva coroziunii și extinde considerabil durata de viață a acoperișului. Designul rafinat și finisajul lucios îmbunătățesc vizual orice construcție, oferind un aspect elegant și de lungă durată.

BRITANIKO Tablă tip țiglă Lucios 0,50 mm

35,90 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA BRITANIKO Lucios, realizată din oțel de înaltă calitate importat din Europa, are o grosime de 0.50 mm. Echipată cu un substrat de zinc de 225 g/mp și acoperită cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică lucioasă, aceasta oferă o rezistență superioară la coroziune și o longevitate remarcabilă. Designul și finisajul lucios conferă acoperișului dumneavoastră un aspect estetic distins și durabil.

BRITANIKO Tablă tip țiglă Mat 0,40 mm

35,50 lei TVA inclus
Tabla tip ţiglă BRITANIKO MAT este un produs rezultat în urma profilării oţelului de origine europeană cu grosime de 0,40 mm, acoperit cu un strat de de 35 microni de vopsea poliesterică de cea mai bună calitate. Designul rafinat și finisajul mat îmbunătățesc vizual orice construcție, oferind un aspect elegant și de lungă durată.

BRITANIKO Tablă tip țiglă Mat 0,45 mm

36,50 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA BRITANIKO MAT, confecționată din oțel de înaltă calitate provenit din Europa, cu o grosime de 0.45 mm, este ideală pentru un acoperiș durabil și estetic. Dotată cu un substrat de zinc de 225 g/mp și finisată cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică mată, aceasta asigură o protecție excelentă împotriva coroziunii și extinde considerabil durata de viață a acoperișului. Designul rafinat și finisajul mat îmbunătățesc vizual orice construcție, oferind un aspect elegant și de lungă durată.

BRITANIKO Tablă tip țiglă Mat 0,50 mm

39,70 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA BRITANIKO MAT, realizată din oțel de înaltă calitate importat din Europa, are o grosime de 0.50 mm. Echipată cu un substrat de zinc de 225 g/mp și acoperită cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică mată, aceasta oferă o rezistență superioară la coroziune și o longevitate remarcabilă. Designul și finisajul mat conferă acoperișului dumneavoastră un aspect estetic distins și durabil.

BRITANIKO Tablă tip țiglă Shimoco/Quartz 0,53 mm

47,70 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA BRITANIKO Shimoco/Quartz  realizată din oțel de înaltă calitate importat din Europa, are o grosime de 0,53 mm,. Echipată cu un substrat de zinc de 225 g/mp și acoperită cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică mată, aceasta oferă o rezistență superioară la coroziune și o longevitate remarcabilă. Designul și finisajul mat conferă acoperișului dumneavoastră un aspect estetic distins și durabil.

ECOTIL Tablă tip țiglă Aluzinc

25,50 lei30,80 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă ECOTIL Aluzinc  oferă o combinație ideală de durabilitate, eficiență energetică și estetică. Realizată din oțel de înaltă calitate și acoperită cu un amestec de aluminiu (55%), zinc (43.5%) și siliciu (1.5%), aceasta asigură rezistență excelentă la coroziune și condiții meteorologice extreme.

ECOTIL Tablă tip țiglă Lucios 0,40 mm

32,50 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă ECOTIL LUCIOS este realizată din oțel de calitate superioară, de proveniență europeană, cu o grosime de 0.40 mm, oferind astfel o rezistență optimă și durabilitate. Produsul beneficiază de un substrat de zinc de 225 g/mp și este finisat cu un strat de 25 microni de vopsea poliesterică lucioasă, asigurând o estetică deosebită și protecție extinsă împotriva condițiilor meteorologice adverse.

ECOTIL Tablă tip țiglă Lucios 0,45 mm

33,50 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă LINDA ECOTIL LUCIOS este confecționată din oțel premium, provenit din Europa, cu o grosime de 0.45 mm, garantând o rezistență superioară și o durabilitate de lungă durată. Acest produs este completat cu un substrat de zinc de 275 g/mp și este finisat cu un strat de 30 microni de vopsea poliesterică lucioasă, oferind nu doar un aspect estetic impresionant, dar și protecție avansată împotriva elementelor meteorologice dure.    

ECOTIL Tablă tip țiglă Lucios 0,50 mm

35,90 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă LINDA ECOTIL LUCIOS este fabricată din oțel de înaltă calitate, provenit din Europa, cu o grosime de 0.50 mm, asigurând astfel o rezistență excepțională și o durată de viață extinsă. Produsul este prevăzut cu un substrat de zinc de 225 g/mp și acoperit cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică lucioasă, garantând un aspect vizual superior și o protecție robustă împotriva condițiilor meteorologice severe.

De Ce Să Alegeți Tabla Noastră Tip Țiglă?

  • Durabilitate și Rezistență: Tabla noastră metalică tip țiglă este tratată pentru a rezista coroziunii, decolorării și uzurii, asigurând o viață lungă și minimă întreținere.
  • Varietate de Culori și Modele: Oferim o paletă largă de culori și modele, permițându-vă să alegeți aspectul perfect care să complementeze estetica exterioară a clădirii.
  • Instalare Ușoară și Rapidă: Datorită designului inovator, tabla noastră tip țiglă poate fi instalată rapid și eficient, reducând timpul și costurile asociate cu montajul.
  • Eficacitate Energetică: Materialele noastre reflectă razele solare, contribuind la reducerea costurilor de răcire în lunile calde de vară.
  • Garanție de Calitate: Toate produsele noastre vin cu garanție, oferindu-vă liniștea sufletească că investiția dumneavoastră este protejată.

Optați pentru Linda Ecotil pentru Acoperișul Dumneavoastră din Tablă Tip Țiglă