0799 809 999

Tablă de acoperiș produsă în România la Standarde Europene

Oferim soluții de acoperișuri și garduri metalice care combină protecția de lungă durată cu estetica impresionantă.

Peste 200.000 de case cu acoperișul Linda

FINANȚARE

Poți plăti și în rate fără dobândă direct la producător

Oferim plata în rate ca tu să poți merge mai departe cu proiectul tău.

Luăm garanția
în serios!

Vom fi alături de tine atunci când ai nevoie. Ne ținem de garanția noastră. O oferim prin contract ca tu să fii sigur că primești ce comanzi și că ai casa în siguranță.

Produse

KORRA Tablă tip țiglă Mat 0,50 mm

39,70 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA KORRA MAT, fabricată din oțel de înaltă calitate importat din Europa, este proiectată pentru a oferi un acoperiș rezistent și durabil. Cu o grosime de 0.50 mm și un substrat de zinc de 225 g/mp, această tablă este protejată împotriva coroziunii și are o longevitate remarcabilă. Stratul de vopsea poliesterică mată, cu o grosime de 35 microni, conferă un aspect estetic distins și elegant acoperișului dumneavoastră, asigurând în același timp și protecție împotriva factorilor externi.

ECOTIL Tablă tip țiglă Shimoco/Quartz 0,53 mm

47,70 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă ECOTIL Shimoco/Quartz 0.53 mm oferă o soluție completă pentru un acoperiș durabil și estetic. Fabricată din oțel de înaltă calitate și finisată cu un strat de vopsea poliesterică, această tablă combină rezistența la coroziune cu un aspect elegant și modern. Ideală pentru diverse proiecte de acoperiș, această tablă asigură o protecție de lungă durată împotriva intemperiilor și o estetică impecabilă.    

KORRA Tablă tip țiglă Lucios 0,40 mm

32,50 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA KORRA Lucios este o alegere excelentă pentru acoperișurile care necesită rezistență și durabilitate. Fabricată din oțel de înaltă calitate cu o grosime de 0,45 mm și un substrat de zinc de 225 g/mp, această tablă oferă protecție împotriva coroziunii și asigură o longevitate remarcabilă. Cu un strat de vopsea poliesterică mată de 35 microni, conferă un aspect estetic elegant și distins, aducând un plus de frumusețe și valoare acoperișului dumneavoastră.

KORRA IN Tablă tip țiglă Mat 0,40 mm

35,50 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA KORRA IN MAT este o alegere excelentă pentru acoperișurile care necesită rezistență și durabilitate. Fabricată din oțel de înaltă calitate cu o grosime de 0,40 mm și un substrat de zinc de 225 g/mp, această tablă oferă protecție împotriva coroziunii și asigură o longevitate remarcabilă. Cu un strat de vopsea poliesterică mată de 35 microni, conferă un aspect estetic elegant și distins, aducând un plus de frumusețe și valoare acoperișului dumneavoastră.

Ret-click Panel Singular

43,00 lei61,20 lei TVA inclus
Flexibilitatea învelitorii metalice Retro Panel permite acoperirea clădirilor cu înclinații foarte mari sau atipice, menținându-se linia arhitecturală. Montajul rapid și ușor, gama variată de nuanțe și estetica incontestabilă o fac o opțiune ideală pentru renovări sau construcții noi. Panourile fără șuruburi vizibile oferă un aspect modern și curat, iar preprofilarea longitudinală sporește rigiditatea acoperișului.

T55 Tablă cutată colorată

32,10 lei52,00 lei TVA inclus
Tabla cutată colorată T55, fabricată din oțel european, este acoperită cu un strat de zinc și vopsea poliesterică de cea mai bună calitate. Disponibilă în grosimi variate și personalizabilă în dimensiuni, este o soluție durabilă și eficientă pentru diverse proiecte de construcție.

EVOQUE Tablă tip țiglă Mat 0,45 mm

36,50 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă EVOQUE MAT este fabricată din oțel de proveniență europeană, având o grosime de 0.45 mm, ce asigură durabilitate și rezistență sporită. Produsul este protejat cu un substrat de zinc de 225 g/mp și finisat cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică mată de înaltă calitate, garantând o culoare vibrantă și o protecție îndelungată împotriva intemperiilor.  

Tablă cutată Kronos

32,80 lei48,70 lei TVA inclus
Tabla cutată Kronos, profilată din oțel european și acoperită cu vopsea poliesterică de calitate superioară, reprezintă alegerea perfectă pentru acoperișuri și fațade. Cu grosimi de 0.45 mm sau 0.50 mm, oferă durabilitate și rezistență.

Lucrări recente

Casă Tek negru mat

Casă Romaiko maro brun mat

Casă Linda GM maro brun mat

Ștacheți orizontali Modern vopsiți pe o parte

Ștacheți orizontali Terra fără striații

Casa Romaiko negru mat 7

De peste 18 ani oferim siguranță românilor cu acoperișuri de calitate

Oferim soluții de acoperișuri și garduri metalice care combină protecția de lungă durată cu estetica impresionantă.

Obține o estimare gratuită online

Oferim plata în rate ca tu să poți merge mai departe cu proiectul tău.

Lasă-ne numărul
tău și te sunăm noi

sau

Comandă telefonic

0799 809 999

Inspiration

For elegant homes

Find the perfect look for your home with our online catalogue

We know your home should look perfect. This is why we have prepared and entire inspiration catalogue that you can view online.

Aztec inspired wall
Minimalism
Modern look
Curiosity

Întrebări frecvente

Ce tipuri de acoperișuri și împrejmuiri oferă Linda Ecotil?

Oferim o gamă variată de produse, inclusiv tabla metalică tip țiglă, sisteme pluviale, garduri metalice și accesorii aferente fiecărui tip de produs.

Ce tip de garanție oferiți pentru produsele dumneavoastră?

Oferim garanții scrise pentru toate produsele noastre, detalii specifice despre durata și condițiile de garanție putând fi găsite în termenii și condițiile disponibile la achiziție.

Cum pot plasa o comandă?

Comenzile pot fi plasate direct pe site-ul nostru, prin telefon la numărul 0799 809 999 sau prin e-mail la adresa shop@lindaecotil.ro.

Oferiți transport gratuit?

Da, oferim transport gratuit pentru toate comenzile noastre, în următoarele județe: Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău și Vaslui

Montajul este inclus în preț?

Nu oferim montaj însă avem o listă de instalatori profesioniști autorizați de Linda Ecotil pe care ți-i putem recomanda. 

Coș
Start typing to see products you are looking for.

Rate fără dobândă direct de la Linda Ecotil

Completează formularul de mai jos și un membru al echipei Linda Ecotil te va contacta în curând.