0799 809 999

Tablă de acoperiș produsă în România la Standarde Europene

Oferim soluții de acoperișuri și garduri metalice care combină protecția de lungă durată cu estetica impresionantă.

Peste 200.000 de case cu acoperișul Linda

FINANȚARE

Poți plăti și în rate fără dobândă direct la producător

Oferim plata în rate ca tu să poți merge mai departe cu proiectul tău.

Luăm garanția
în serios!

Vom fi alături de tine atunci când ai nevoie. Ne ținem de garanția noastră. O oferim prin contract ca tu să fii sigur că primești ce comanzi și că ai casa în siguranță.

Produse

LINDA GM Tablă tip țiglă Lucios 0,45 mm

33,50 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA GM LUCIOS este fabricată din oțel de înaltă calitate, provenit din surse europene, cu o grosime de 0.45 mm. Aceasta dispune de un substrat de zinc de 225 g/mp și este finisată cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică lucioasă, de înaltă calitate. Această configurație oferă o durabilitate remarcabilă și o rezistență excelentă la coroziune, fiind totodată o opțiune estetică deosebită pentru acoperișul dumneavoastră.

LINDA GM Tablă tip țiglă Mat 0,40 mm

35,50 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA GN este un produs realizat din oțel de proveniență europeană, cu o grosime de 0.40 mm, având un substrat de zinc de 225 g/mp și este acoperită cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică de înaltă calitate. Aceasta combinație asigură durabilitate și rezistență împotriva coroziunii, oferind o soluție estetică superioară pentru acoperișul dumneavoastră.

BRITANIKO Tablă tip țiglă Lucios 0,50 mm

35,90 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA BRITANIKO Lucios, realizată din oțel de înaltă calitate importat din Europa, are o grosime de 0.50 mm. Echipată cu un substrat de zinc de 225 g/mp și acoperită cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică lucioasă, aceasta oferă o rezistență superioară la coroziune și o longevitate remarcabilă. Designul și finisajul lucios conferă acoperișului dumneavoastră un aspect estetic distins și durabil.

Tablă cutată Kronos

32,80 lei48,70 lei TVA inclus
Tabla cutată Kronos, profilată din oțel european și acoperită cu vopsea poliesterică de calitate superioară, reprezintă alegerea perfectă pentru acoperișuri și fațade. Cu grosimi de 0.45 mm sau 0.50 mm, oferă durabilitate și rezistență.

ROMAIKO Tablă tip țiglă Mat 0,50 mm

39,70 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă ROMAIKO MAT este creată prin profilarea precisă a oțelului de origine europeană, având o grosime de 0.50 mm. Produsul este echipat cu un substrat de zinc de 225 g/mp și finisat cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică de înaltă calitate, asigurând durabilitate și protecție împotriva elementelor naturale.

ROMAIKO Tablă tip țiglă Aluzinc

25,50 lei30,80 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă ROMAIKO Aluzinc este rezultatul unei tehnologii avansate ce combină oțelul de origine europeană cu un strat de aluminiu-zinc, asigurând o protecție superioară împotriva coroziunii și o durabilitate îndelungată. Cu o grosime de 0.40 mm -0.50 mm și un finisaj lucios de vopsea poliesterică de 25 microni, această tablă oferă nu doar aspect estetic plăcut, ci și rezistență excelentă în fața factorilor meteorologici duri.

EVOQUE Tablă tip țiglă Mat 0,40 mm

35,50 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă EVOQUE MAT este fabricată din oțel european de calitate superioară, având o grosime de 0.40 mm, ceea ce îi conferă o rezistență și durabilitate notabile. Aceasta este protejată cu un substrat de zinc de 225 g/mp și finisată cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică mată, asigurând protecție robustă și un aspect estetic rafinat împotriva intemperiilor.

ECOTIL Tablă tip țiglă Mat 0,50 mm

39,70 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă LINDA ECOTIL MAT este produsă din oțel de înaltă calitate, importat din Europa, cu o grosime de 0.50 mm, ce conferă o rezistență remarcabilă și o longevitate îmbunătățită. Acest model este echipat cu un substrat de zinc de 225 g/mp și finisat cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică mată, asigurând un finisaj estetic rafinat și o protecție eficientă împotriva fenomenelor meteorologice dure.

Lucrări recente

Casă Romaiko negru mat 5

Casă Romaiko gri antracit

Casă Romaiko anticat

Casă Linda GM negru mat

Casă Linda GM maro

Casă Korra Suceava

De peste 18 ani oferim siguranță românilor cu acoperișuri de calitate

Oferim soluții de acoperișuri și garduri metalice care combină protecția de lungă durată cu estetica impresionantă.

Obține o estimare gratuită online

Oferim plata în rate ca tu să poți merge mai departe cu proiectul tău.

Lasă-ne numărul
tău și te sunăm noi

sau

Comandă telefonic

0799 809 999

Inspiration

For elegant homes

Find the perfect look for your home with our online catalogue

We know your home should look perfect. This is why we have prepared and entire inspiration catalogue that you can view online.

Aztec inspired wall
Minimalism
Modern look
Curiosity

Întrebări frecvente

Ce tipuri de acoperișuri și împrejmuiri oferă Linda Ecotil?

Oferim o gamă variată de produse, inclusiv tabla metalică tip țiglă, sisteme pluviale, garduri metalice și accesorii aferente fiecărui tip de produs.

Ce tip de garanție oferiți pentru produsele dumneavoastră?

Oferim garanții scrise pentru toate produsele noastre, detalii specifice despre durata și condițiile de garanție putând fi găsite în termenii și condițiile disponibile la achiziție.

Cum pot plasa o comandă?

Comenzile pot fi plasate direct pe site-ul nostru, prin telefon la numărul 0799 809 999 sau prin e-mail la adresa shop@lindaecotil.ro.

Oferiți transport gratuit?

Da, oferim transport gratuit pentru toate comenzile noastre, în următoarele județe: Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău și Vaslui

Montajul este inclus în preț?

Nu oferim montaj însă avem o listă de instalatori profesioniști autorizați de Linda Ecotil pe care ți-i putem recomanda. 

Coș
Start typing to see products you are looking for.

Rate fără dobândă direct de la Linda Ecotil

Completează formularul de mai jos și un membru al echipei Linda Ecotil te va contacta în curând.