2 x 1,2 m

Afișez toate cele 10 rezultate

Panou gard Anticco

525,00 lei780,00 lei TVA inclus
Gardul metalic Anticco este proiectat nu doar pentru a adăuga un element estetic deosebit, ci și pentru a încorpora funcționalități tehnice avansate care asigură o durată de utilizare extinsă. Fabricat din materiale premium, rezistente la condiții ambientale dure, gardul Anticco oferă fiabilitate prin designul său modern și atenția acordată detaliilor. Disponibil în trei finisaje atractive - cupru antic, argint antic și verde antic - acesta nu doar că valorifică vizual orice tip de peisaj, dar este și construit să reziste împotriva intemperiilor, coroziunii și uzurii frecvente. Prin urmare, Anticco este o alegere ideală pentru cei care caută o soluție de împrejmuire estetică, durabilă și de încredere pentru proprietatea lor.    

Panou gard cu jaluzele aspect antic de 0.70 mm

565,00 lei850,00 lei TVA inclus
Gardul metalic tip jaluzea de 0.70 mm combină estetică și durabilitate cu materiale de top și vopsire electrostatică, oferind rezistență de peste 50 de ani la coroziune și intemperii. Montaj personalizabil.

Panou gard cu jaluzele imitație lemn

470,00 lei770,00 lei TVA inclus
Gardul metalic tip jaluzea, fabricat din oțel de la Marcegalia și ArcelorMittal, oferă durabilitate peste 50 de ani, rezistență la coroziune și intemperii. Montaj personalizabil, întreținere minimă.

Panou gard cu profil Modern Mat Vopsit pe o parte

318,00 lei503,00 lei TVA inclus
Panoul de gard Modern Plus, vopsit pe o parte, asigură intimitate și durabilitate, cu o viață de 60 de ani. Rezistent la coroziune și ușor de întreținut, este ideal pentru orice grădină.

Panou gard cu profil Modern Plus cu spațiu între lamele

230,00 lei375,00 lei TVA inclus
Panoul de gard Modern Plus, dublu vopsit, oferă intimitate și durabilitate. Fabricat din oțel de la Marcegalia și ArcelorMittal, rezistent la coroziune și intemperii, cu o durată de viață de peste 60 de ani.

Panou gard cu profil Modern Plus dublu vopsit

300,00 lei435,00 lei TVA inclus
Panoul de gard Modern Plus, dublu vopsit, oferă intimitate și durabilitate. Fabricat din oțel de la Marcegalia și ArcelorMittal, rezistent la coroziune și intemperii, cu o durată de viață de peste 60 de ani.

Panou gard cu profil Modern Plus Imitație lemn

455,00 lei700,00 lei TVA inclus
Panoul cu ștacheți Modern Plus 0.60 mm, imitație lemn, vopsit bilateral, asigură durabilitate și estetică. Resistent la coroziune și intemperii, cu întreținere redusă. Ideal pentru garduri moderne durabile.

Panou gard Naturro

430,00 lei660,00 lei TVA inclus
Gardul metalic tip Naturro este conceput pentru a oferi nu doar un aspect vizual atrăgător, ci și caracteristici tehnice de top care garantează o longevitate remarcabilă. Acesta este realizat din materiale de cea mai înaltă calitate, selecționate pentru rezistența lor superioră la factorii de mediu adverși. Cu un design modern și finisaje meticuloase, gardul Naturro nu numai că îmbunătățește estetica oricărui peisaj, dar și rezistă eficient în fața intemperiilor, coroziunii și uzurii, asigurând astfel o soluție de împrejmuire durabilă și de încredere pentru orice proprietate.oricărui peisaj, dar și rezistă eficient în fața intemperiilor, coroziunii și uzurii, asigurând astfel o soluție de împrejmuire durabilă și de încredere pentru orice proprietate.

Panou Gard Tip Jaluzea Color 0.55 mm

382,00 lei610,00 lei TVA inclus
Gardul metalic tip jaluzea, realizat din materiale de la Marcegalia și ArcelorMittal, oferă durabilitate de peste 50 de ani cu întreținere minimă. Protecție anticorozivă excelentă, personalizabil pentru orice proiect.

Panou ștacheți orizontali imitație lemn

435,00 lei665,00 lei TVA inclus
Panou ștacheți orizontali 0,60 mm Imitație lemn - oferă intimitate și stabilitate. Produs românesc durabil. Livrare rapidă.