125 mm

Afișez toate cele 8 rezultate

Capac jgheab

4,50 lei8,00 lei TVA inclus
Capacul pentru jgheab din tablă este proiectat pentru a proteja jgheabul împotriva sedimentelor și a altor debrisuri. Montajul este simplu, asigurând o finisare estetică și o funcționare eficientă.

Cârlig aplicat

6,75 lei13,00 lei TVA inclus
Cârligul aplicat pentru tablă tip țiglă este un accesoriu esențial pentru fixarea și susținerea elementelor de acoperiș. Fabricat din oțel durabil și tratat împotriva coroziunii, acest cârlig asigură o fixare sigură și durabilă în timp. Montajul simplu și rapid îl face ideal pentru diverse aplicații de acoperiș.

Cârlig jgheab

6,75 lei13,00 lei TVA inclus
Cârligul pentru jgheab este proiectat pentru a susține și fixa eficient jgheaburile de scurgere a apei de pe acoperiș. Fabricat din oțel zincat, este rezistent la coroziune și asigură o fixare solidă. Montajul simplu și rapid îl face potrivit pentru diverse aplicații de acoperișuri.  

Colțar jgheab

38,50 lei60,00 lei TVA inclus
Colțarul pentru jgheab este conceput pentru a asigura unirea și stabilitatea între segmentele de jgheab, oferind rezistență și durabilitate în condiții de utilizare intensă. Fabricat din material rezistent la coroziune, este soluția ideală pentru sistemele de scurgere a apei.

Îmbinare jgheab

9,00 lei16,20 lei TVA inclus
Îmbinarea pentru jgheab este proiectată pentru a asigura o conexiune sigură și etanșă între două secțiuni de jgheab, contribuind la evacuarea eficientă a apei de pe acoperiș. Realizată din materiale durabile și rezistente la coroziune, aceasta garantează stabilitatea și durabilitatea sistemului de scurgere a apei.

Jgheab

12,00 lei19,60 lei TVA inclus
Jgheabul de aluminiu durabil asigură evacuarea eficientă a apei de pe acoperiș. Rezistent la coroziune și intemperii, ușor de instalat și întreținut. Varietate de dimensiuni și culori disponibile.

Racord jgheab burlan

11,00 lei25,00 lei TVA inclus
Racordul pentru jgheab și burlan este esențial în sistemul de drenaj al apei de pe acoperiș. Asigură o conexiune sigură și etanșă între jgheab și burlan, facilitând scurgerea eficientă a apei și prevenind scurgerile. Fabricat din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și intemperii, acest racord garantează durabilitate și funcționare fiabilă pe termen lung.

Ramificație burlan

130,00 lei135,00 lei TVA inclus
Ramificația pentru burlan este proiectată pentru a dirija eficient apa de pe acoperiș în mai multe direcții. Cu un design robust și materiale rezistente, asigură o scurgere uniformă și prevenirea acumulării de apă, evitând astfel daunele structurale și infiltrarea apei în fundație sau pereți.