0,55 mm

Afișez toate cele 5 rezultate

Coamă de gard 2 m

25,15 lei46,00 lei TVA inclus
Coama de gard cu lungimea de 2 m , din oțel durabil, protejează împotriva intemperiilor și completează estetic gardurile moderne, fiind ușor de instalat.    

Jaluzele orizontale gard color 0.55 mm

10,50 lei TVA inclus
Jaluzele orizontale pentru gard, 0.55 mm, combina estetica cu funcționalitatea, rezistente la coroziune și intemperii, perfecte pentru a oferi intimitate și circulație aerului.

Ștacheți de gard ascuțiți vopsiți față-verso

4,17 lei7,40 lei TVA inclus
Ștacheții de gard ascuțiți, vopsiți față - verso, reprezintă soluția ideală pentru împrejmuirea curții tale. Durabi și estetici, acești ștacheți oferă un aspect plăcut și protecție. Potrivite pentru diverse aplicații rezidențiale sau comerciale.  

Ștacheți de gard sigma vopsiți pe ambele părți

4,17 lei7,40 lei TVA inclus
Ștacheții de gard Sigma, vopsiță pe față și pe verso, reprezintă soluția ideală pentru împrejmuirea curții tale. Durabi și estetici, acești ștacheți oferă un aspect plăcut și protecție împotriva coroziunii și intemperiilor. Potrivite pentru diverse aplicații rezidențiale sau comerciale.  

Tablă tip cărămidă aparentă

120,00 lei145,00 lei TVA inclus
Tabla tip cărămidă aparentă oferă aspectul autentic al cărămizii cu durabilitatea și ușurința în instalare a tablei metalice. Ideală pentru înfrumusețarea fațadelor și a altor elemente arhitecturale.