1,15 m (util 1,05 m)

Afișez toate cele 8 rezultate

ROMAIKO Shimoco/Quartz Tablă tip țiglă 0,53 mm

47,70 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă ROMAIKO Shimoco/Quartz este realizată din oțel de cea mai bună calitate, provenit din surse europene, cu o grosime de 0.53 mm, care conferă o rezistență și durabilitate excepționale. Produsul beneficiază de un substrat de zinc de 275 g/mp și este acoperit cu un strat de 60 microni de vopsea Shimoco/Quartz, asigurând nu doar o culoare profundă și persistentă, ci și o protecție superioară împotriva condițiilor meteo extreme.

ROMAIKO Tablă tip țiglă Aluzinc

25,50 lei30,80 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă ROMAIKO Aluzinc este rezultatul unei tehnologii avansate ce combină oțelul de origine europeană cu un strat de aluminiu-zinc, asigurând o protecție superioară împotriva coroziunii și o durabilitate îndelungată. Cu o grosime de 0.40 mm -0.50 mm și un finisaj lucios de vopsea poliesterică de 25 microni, această tablă oferă nu doar aspect estetic plăcut, ci și rezistență excelentă în fața factorilor meteorologici duri.

ROMAIKO Tablă tip țiglă Lucios 0,40 mm

32,50 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă ROMAIKO LUCIOS este fabricată prin profilarea precisă a oțelului de proveniență europeană, cu o grosime de 0.40 mm. Acest produs este dotat cu un substrat de zinc de 225 g/mp și este finisat cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică lucioasă de înaltă calitate, oferind astfel durabilitate și protecție eficientă împotriva elementelor meteorologice.

ROMAIKO Tablă tip țiglă Lucios 0,45 mm

33,50 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă ROMAIKO LUCIOS este fabricată prin profilarea precisă a oțelului de proveniență europeană, cu o grosime de 0.45 mm. Acest produs este dotat cu un substrat de zinc de 225 g/mp și este finisat cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică lucioasă de înaltă calitate, oferind astfel durabilitate și protecție eficientă împotriva elementelor meteorologice.

ROMAIKO Tablă tip țiglă Lucios 0,50 mm

35,90 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă ROMAIKO LUCIOS este realizată prin profilarea de precizie a oțelului de origine europeană, având o grosime de 0.50 mm. Acest produs este prevăzut cu un substrat de zinc de 225 g/mp și este finisat cu un strat de 25 microni de vopsea poliesterică lucioasă de cea mai bună calitate, garantând astfel durabilitate îndelungată și o protecție robustă împotriva condițiilor meteorologice severe.      

ROMAIKO Tablă tip țiglă Mat 0,40 mm

35,50 lei TVA inclus
Tabla tip ţiglă ROMAIKO MAT este un produs rezultat în urma profilării oţelului de origine europeană cu grosime de 0.40 mm, cu substratul de zinc de 225 g/mp şi acoperit cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică de cea mai bună calitate.

ROMAIKO Tablă tip țiglă Mat 0,45 mm

36,50 lei TVA inclus
Tabla tip ţiglă ROMAIKO MAT este un produs rezultat în urma profilării oţelului de origine europeană cu grosime de 0.45 mm, cu substratul de zinc de 225 g/mp şi acoperit cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică de cea mai bună calitate.

ROMAIKO Tablă tip țiglă Mat 0,50 mm

39,70 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă ROMAIKO MAT este creată prin profilarea precisă a oțelului de origine europeană, având o grosime de 0.50 mm. Produsul este echipat cu un substrat de zinc de 225 g/mp și finisat cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică de înaltă calitate, asigurând durabilitate și protecție împotriva elementelor naturale.