1,20 m (util 1,10m)

Afișez toate cele 9 rezultate

ECOTIL Tablă tip țiglă Aluzinc

25,50 lei30,80 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă ECOTIL Aluzinc  oferă o combinație ideală de durabilitate, eficiență energetică și estetică. Realizată din oțel de înaltă calitate și acoperită cu un amestec de aluminiu (55%), zinc (43.5%) și siliciu (1.5%), aceasta asigură rezistență excelentă la coroziune și condiții meteorologice extreme.

ECOTIL Tablă tip țiglă Lucios 0,40 mm

32,50 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă ECOTIL LUCIOS este realizată din oțel de calitate superioară, de proveniență europeană, cu o grosime de 0.40 mm, oferind astfel o rezistență optimă și durabilitate. Produsul beneficiază de un substrat de zinc de 225 g/mp și este finisat cu un strat de 25 microni de vopsea poliesterică lucioasă, asigurând o estetică deosebită și protecție extinsă împotriva condițiilor meteorologice adverse.

ECOTIL Tablă tip țiglă Lucios 0,45 mm

33,50 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă LINDA ECOTIL LUCIOS este confecționată din oțel premium, provenit din Europa, cu o grosime de 0.45 mm, garantând o rezistență superioară și o durabilitate de lungă durată. Acest produs este completat cu un substrat de zinc de 275 g/mp și este finisat cu un strat de 30 microni de vopsea poliesterică lucioasă, oferind nu doar un aspect estetic impresionant, dar și protecție avansată împotriva elementelor meteorologice dure.    

ECOTIL Tablă tip țiglă Lucios 0,50 mm

35,90 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă LINDA ECOTIL LUCIOS este fabricată din oțel de înaltă calitate, provenit din Europa, cu o grosime de 0.50 mm, asigurând astfel o rezistență excepțională și o durată de viață extinsă. Produsul este prevăzut cu un substrat de zinc de 225 g/mp și acoperit cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică lucioasă, garantând un aspect vizual superior și o protecție robustă împotriva condițiilor meteorologice severe.

ECOTIL Tablă tip țiglă Mat 0,40 mm

35,50 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă LINDA ECOTIL MAT este fabricată din oțel de înaltă calitate, importat din Europa, cu o grosime de 0.40 mm, garantând o rezistență excelentă și durabilitate îndelungată. Produsul este echipat cu un substrat de zinc de 225 g/mp și finisat cu un strat de 25 microni de vopsea poliesterică mată, oferind un aspect elegant și protecție avansată împotriva condițiilor meteorologice dure.

ECOTIL Tablă tip țiglă Mat 0,45 mm

36,50 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă LINDA ECOTIL MAT este fabricată din oțel de calitate superioară, importat din Europa, cu o grosime de 0.45 mm, asigurând o rezistență excelentă și o longevitate remarcabilă. Produsul beneficiază de un substrat robust de zinc de 225 g/mp și este acoperit cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică mată, oferind un finisaj sofisticat și protecție eficientă împotriva condițiilor meteorologice severe.

ECOTIL Tablă tip țiglă Mat 0,50 mm

39,70 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă LINDA ECOTIL MAT este produsă din oțel de înaltă calitate, importat din Europa, cu o grosime de 0.50 mm, ce conferă o rezistență remarcabilă și o longevitate îmbunătățită. Acest model este echipat cu un substrat de zinc de 225 g/mp și finisat cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică mată, asigurând un finisaj estetic rafinat și o protecție eficientă împotriva fenomenelor meteorologice dure.

ECOTIL Tablă tip țiglă Shimoco/Quartz 0,53 mm

47,70 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă ECOTIL Shimoco/Quartz 0.53 mm oferă o soluție completă pentru un acoperiș durabil și estetic. Fabricată din oțel de înaltă calitate și finisată cu un strat de vopsea poliesterică, această tablă combină rezistența la coroziune cu un aspect elegant și modern. Ideală pentru diverse proiecte de acoperiș, această tablă asigură o protecție de lungă durată împotriva intemperiilor și o estetică impecabilă.    

EVOQUE Tablă tip țiglă Mat 0,45 mm

36,50 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă EVOQUE MAT este fabricată din oțel de proveniență europeană, având o grosime de 0.45 mm, ce asigură durabilitate și rezistență sporită. Produsul este protejat cu un substrat de zinc de 225 g/mp și finisat cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică mată de înaltă calitate, garantând o culoare vibrantă și o protecție îndelungată împotriva intemperiilor.