1,20 m (util 1,15m)

Afișez toate cele 6 rezultate

EVOQUE Shimoco/Quartz Tablă tip țiglă 0,53 mm

47,70 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă EVOQUE Shimoco/Quartz este realizată din oțel premium, importat din Europa, cu o grosime de 0.53 mm, asigurând astfel o rezistență și o durabilitate de excepție. Acest tip de țiglă este prevăzut cu un substrat de zinc robust, de 275 g/mp, și este acoperit cu un strat de 60 microni de vopsea Shimoco/Quartz lucioasă de înaltă calitate, oferind o culoare strălucitoare și protecție continuă împotriva elementelor naturale dure.

EVOQUE Tablă tip țiglă Lucios 0,40 mm

32,50 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă EVOQUE LUCIOS este produsă din oțel de origine europeană, cu o grosime de 0.40 mm, ce conferă o rezistență și durabilitate superioare. Acest produs este acoperit cu un substrat de zinc de 275 g/mp și finisat cu un strat de 50 microni de vopsea poliesterică lucioasă de înaltă calitate, asigurând nu doar o culoare strălucitoare, dar și o protecție robustă împotriva condițiilor meteo adverse.

EVOQUE Tablă tip țiglă Lucios 0,45 mm

33,50 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă EVOQUE LUCIOS este produsă din oțel de origine europeană, cu o grosime de 0.45 mm, ce conferă o rezistență și durabilitate superioare. Acest produs este acoperit cu un substrat de zinc de 275 g/mp și finisat cu un strat de 50 microni de vopsea poliesterică lucioasă de înaltă calitate, asigurând nu doar o culoare strălucitoare, dar și o protecție robustă împotriva condițiilor meteo adverse.

EVOQUE Tablă tip țiglă Lucios 0,50 mm

35,90 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă EVOQUE LUCIOS este fabricată din oțel de înaltă calitate, provenit din surse europene, cu o grosime de 0.50 mm, ce conferă produsului durabilitate și rezistență superioară. Acest model este protejat cu un substrat de zinc de 275 g/mp și finisat cu un strat de 50 microni de vopsea poliesterică lucioasă de înaltă calitate, garantând nu doar o culoare vibrantă, ci și o protecție eficientă împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile.

EVOQUE Tablă tip țiglă Mat 0,40 mm

35,50 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă EVOQUE MAT este fabricată din oțel european de calitate superioară, având o grosime de 0.40 mm, ceea ce îi conferă o rezistență și durabilitate notabile. Aceasta este protejată cu un substrat de zinc de 225 g/mp și finisată cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică mată, asigurând protecție robustă și un aspect estetic rafinat împotriva intemperiilor.

EVOQUE Tablă tip țiglă Mat 0,50 mm

39,70 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă EVOQUE MAT este realizată din oțel de calitate superioară, de proveniență europeană, cu o grosime de 0.50 mm, care oferă o durabilitate și rezistență excelentă. Acest produs este echipat cu un substrat de zinc de 225 g/mp și este finisat cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică mată de înaltă calitate, asigurând o culoare durabilă și protecție robustă împotriva condițiilor meteo adverse.