1,21m (util 1,12m)

Afișez toate cele 3 rezultate

LINDA GM Tablă tip țiglă Lucios 0,40 mm

32,50 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA GM LUCIOS este fabricată din oțel de înaltă calitate, provenit din surse europene, cu o grosime de 0.40 mm. Aceasta dispune de un substrat de zinc de 225 g/mp și este finisată cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică lucioasă, de înaltă calitate. Această configurație oferă o durabilitate remarcabilă și o rezistență excelentă la coroziune, fiind totodată o opțiune estetică deosebită pentru acoperișul dumneavoastră.

LINDA GM Tablă tip țiglă Mat 0,40 mm

35,50 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA GN este un produs realizat din oțel de proveniență europeană, cu o grosime de 0.40 mm, având un substrat de zinc de 225 g/mp și este acoperită cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică de înaltă calitate. Aceasta combinație asigură durabilitate și rezistență împotriva coroziunii, oferind o soluție estetică superioară pentru acoperișul dumneavoastră.

LINDA GM Tablă tip țiglă Mat 0,45 mm

36,50 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA GN este un produs realizat din oțel de proveniență europeană, cu o grosime de 0.45 mm, având un substrat de zinc de 225 g/mp și este acoperită cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică de înaltă calitate. Aceasta combinație asigură durabilitate și rezistență împotriva coroziunii, oferind o soluție estetică superioară pentru acoperișul dumneavoastră.