3 cm

Afișez toate cele 8 rezultate

Coamă gard aspect antic

42,00 lei TVA inclus
Coama de gard de 0.80 mm, cu aspect antic, completează gardurile oferind protecție și un finisaj estetic tradițional. Durabilă și rezistentă la intemperii.      

Coamă gard Modern Plus 0,50 mm Mat

23,75 lei TVA inclus
Coama de gard Modern Plus, 0.50 mm , din oțel durabil, protejează împotriva intemperiilor și completează estetic gardurile moderne, fiind ușor de instalat.    

Coamă gard Modern Plus 0,60 mm Imitație lemn

28,00 lei TVA inclus
Coama de gard Modern Plus, 0.60 mm, imitație lemn, enhancează estetic gardurile, oferind protecție durabilă împotriva intemperiilor și coroziunii. Ideală pentru finisaje de top.

Coamă gard Modern Plus Dublu vopsit

28,50 lei TVA inclus
Coama de gard Modern Plus, dublu vopsită, oferă un finisaj elegant și protecție împotriva intemperiilor. Este rezistentă la coroziune, ușor de montat și compatibilă cu diverse stiluri arhitecturale.

Profil îmbinare lambriu metalic

7,67 lei34,70 lei TVA inclus
Profilul de îmbinare lambriu se utilizează pentru îmbinarea plăcilor de panou sau a lambriului cu exteriorul fațadei/acoperișului.

Profil U Modern Plus 0,50 mm Mat

25,15 lei TVA inclus
Profilul U Modern Plus, 0.5 mm Mat, este fabricat din oțel durabil, rezistent la coroziune, ușor de instalat și ideal pentru structuri de gard moderne și robuste.

Profil U Modern Plus Dublu vopsit

12,25 lei19,60 lei TVA inclus
Profilul U Modern Plus, dublu vopsit, combină durabilitatea cu estetica prin designul său clasic și finisajul robust. Ideal pentru diverse tipuri de împrejmuiri, este ușor de instalat și extrem de rezistent la coroziune.

Profil U Modern Plus Imitație lemn 0,60 mm

17,50 lei28,00 lei TVA inclus
Profilul U Modern Plus, 0.60 mm, imitație lemn, este durabil și rezistent la coroziune, perfect pentru garduri estetice și funcționale, cu instalare simplă și eficientă.