1,21 m (util 1,15 m)

Afișez toate cele 5 rezultate

KORRA Tablă tip țiglă Lucios 0,40 mm

32,50 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA KORRA Lucios este o alegere excelentă pentru acoperișurile care necesită rezistență și durabilitate. Fabricată din oțel de înaltă calitate cu o grosime de 0,45 mm și un substrat de zinc de 225 g/mp, această tablă oferă protecție împotriva coroziunii și asigură o longevitate remarcabilă. Cu un strat de vopsea poliesterică mată de 35 microni, conferă un aspect estetic elegant și distins, aducând un plus de frumusețe și valoare acoperișului dumneavoastră.

LINDA GM QUARTZ Tablă tip țiglă 0,53 mm

47,70 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA GN este produsă din oțel de înaltă calitate, provenit din Europa, cu o grosime de 0.53 mm. Acesta este echipat cu un substrat de zinc de 275 g/mp și acoperit cu un strat generos de 60 microni de vopsea poliesterică mată de calitate superioară. Această combinație asigură o protecție superioră împotriva coroziunii și o longevitate mare, îmbunătățind în același timp aspectul estetic al acoperișului dumneavoastră.

LINDA GM Tablă tip țiglă Lucios 0,45 mm

33,50 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA GM LUCIOS este fabricată din oțel de înaltă calitate, provenit din surse europene, cu o grosime de 0.45 mm. Aceasta dispune de un substrat de zinc de 225 g/mp și este finisată cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică lucioasă, de înaltă calitate. Această configurație oferă o durabilitate remarcabilă și o rezistență excelentă la coroziune, fiind totodată o opțiune estetică deosebită pentru acoperișul dumneavoastră.

LINDA GM Tablă tip țiglă Lucios 0,50 mm

35,90 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA GM LUCIOS, cu o grosime de 0.50 mm, este produsă din oțel de cea mai bună calitate, importat din Europa. Echipată cu un substrat de zinc de 225 g/mp și acoperită cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică lucioasă, aceasta asigură o durabilitate superioră și o rezistență excelentă împotriva coroziunii. Configurația robustă și finisajul estetic de înaltă calitate fac din această țiglă o soluție ideală și durabilă pentru acoperișul dumneavoastră.    

LINDA GM Tablă tip țiglă Mat 0,50 mm

39,70 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA GN este fabricată din oțel de calitate superioară, importat din Europa, cu o grosime de 0.50 mm. Produsul include un substrat de zinc de 225 g/mp și este finisat cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică mată de înaltă calitate. Această configurație garantează o rezistență îmbunătățită la coroziune și o durabilitate extinsă, oferind totodată un aspect estetic rafinat pentru acoperișul dumneavoastră.