Mat

Afișez 1 - 12 din 56 de rezultate

Bordură fronton

9,20 lei23,00 lei TVA inclus
Bordura fronton adaugă eleganță și rafinament construcției tale.

BRITANIKO Tablă tip țiglă Mat 0,40 mm

35,50 lei TVA inclus
Tabla tip ţiglă BRITANIKO MAT este un produs rezultat în urma profilării oţelului de origine europeană cu grosime de 0,40 mm, acoperit cu un strat de de 35 microni de vopsea poliesterică de cea mai bună calitate. Designul rafinat și finisajul mat îmbunătățesc vizual orice construcție, oferind un aspect elegant și de lungă durată.

BRITANIKO Tablă tip țiglă Mat 0,45 mm

36,50 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA BRITANIKO MAT, confecționată din oțel de înaltă calitate provenit din Europa, cu o grosime de 0.45 mm, este ideală pentru un acoperiș durabil și estetic. Dotată cu un substrat de zinc de 225 g/mp și finisată cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică mată, aceasta asigură o protecție excelentă împotriva coroziunii și extinde considerabil durata de viață a acoperișului. Designul rafinat și finisajul mat îmbunătățesc vizual orice construcție, oferind un aspect elegant și de lungă durată.

BRITANIKO Tablă tip țiglă Mat 0,50 mm

39,70 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA BRITANIKO MAT, realizată din oțel de înaltă calitate importat din Europa, are o grosime de 0.50 mm. Echipată cu un substrat de zinc de 225 g/mp și acoperită cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică mată, aceasta oferă o rezistență superioară la coroziune și o longevitate remarcabilă. Designul și finisajul mat conferă acoperișului dumneavoastră un aspect estetic distins și durabil.

Coamă de gard 2 m

25,15 lei46,00 lei TVA inclus
Coama de gard cu lungimea de 2 m , din oțel durabil, protejează împotriva intemperiilor și completează estetic gardurile moderne, fiind ușor de instalat.    

Coamă Euro

9,50 lei21,50 lei TVA inclus
Coama Euro  adaugă un aspect modern și elegant acoperișului. Rezistentă la intemperii, asigură protecție și estetică de lungă durată.      

Coamă rotundă

9,20 lei35,00 lei TVA inclus
Coama rotundă adaugă eleganță și funcționalitate acoperișului, oferind protecție împotriva infiltrării apei și decorând în mod plăcut marginile acoperișului.

Dolie

11,15 lei23,00 lei TVA inclus
Dolie pentru tabla tip ţiglă metalică.

ECOTIL Tablă tip țiglă Mat 0,40 mm

35,50 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă LINDA ECOTIL MAT este fabricată din oțel de înaltă calitate, importat din Europa, cu o grosime de 0.40 mm, garantând o rezistență excelentă și durabilitate îndelungată. Produsul este echipat cu un substrat de zinc de 225 g/mp și finisat cu un strat de 25 microni de vopsea poliesterică mată, oferind un aspect elegant și protecție avansată împotriva condițiilor meteorologice dure.

ECOTIL Tablă tip țiglă Mat 0,45 mm

36,50 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă LINDA ECOTIL MAT este fabricată din oțel de calitate superioară, importat din Europa, cu o grosime de 0.45 mm, asigurând o rezistență excelentă și o longevitate remarcabilă. Produsul beneficiază de un substrat robust de zinc de 225 g/mp și este acoperit cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică mată, oferind un finisaj sofisticat și protecție eficientă împotriva condițiilor meteorologice severe.

ECOTIL Tablă tip țiglă Mat 0,50 mm

39,70 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă LINDA ECOTIL MAT este produsă din oțel de înaltă calitate, importat din Europa, cu o grosime de 0.50 mm, ce conferă o rezistență remarcabilă și o longevitate îmbunătățită. Acest model este echipat cu un substrat de zinc de 225 g/mp și finisat cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică mată, asigurând un finisaj estetic rafinat și o protecție eficientă împotriva fenomenelor meteorologice dure.

EVOQUE Tablă tip țiglă Mat 0,40 mm

35,50 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă EVOQUE MAT este fabricată din oțel european de calitate superioară, având o grosime de 0.40 mm, ceea ce îi conferă o rezistență și durabilitate notabile. Aceasta este protejată cu un substrat de zinc de 225 g/mp și finisată cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică mată, asigurând protecție robustă și un aspect estetic rafinat împotriva intemperiilor.