Zincat

Afișez toate cele 10 rezultate

Ștacheți de gard ascuțiți vopsiți față-verso

4,17 lei7,40 lei TVA inclus
Ștacheții de gard ascuțiți, vopsiți față - verso, reprezintă soluția ideală pentru împrejmuirea curții tale. Durabi și estetici, acești ștacheți oferă un aspect plăcut și protecție. Potrivite pentru diverse aplicații rezidențiale sau comerciale.  

Ștacheți de gard sigma vopsiți pe ambele părți

4,17 lei7,40 lei TVA inclus
Ștacheții de gard Sigma, vopsiță pe față și pe verso, reprezintă soluția ideală pentru împrejmuirea curții tale. Durabi și estetici, acești ștacheți oferă un aspect plăcut și protecție împotriva coroziunii și intemperiilor. Potrivite pentru diverse aplicații rezidențiale sau comerciale.  

T10 Tablă cutată

17,22 lei48,70 lei TVA inclus
Tabla cutată T10 reprezintă o soluție versatilă și durabilă pentru acoperișuri și fațade, oferind protecție împotriva coroziunii și intemperiilor. Grosimea optimă și stratul de vopsea rezistentă garantează o performanță excelentă pe termen lung.

T18 Tablă cutată

17,22 lei48,70 lei TVA inclus
Tabla cutată TP 18, produsă din oțel european de înaltă calitate, oferă rezistență și durabilitate în timp. Disponibilă în grosimi variate, se adaptează nevoilor fiecărui proiect, asigurând eficiență și economie.

T20 Tablă cutată

29,00 lei50,50 lei TVA inclus
Tabla cutată TP 20, fabricată din oțel european de calitate superioară, asigură rezistență și durabilitate. Disponibilă în grosimi de 0,45 mm sau 0,50 mm, cu un strat de protecție de zinc și vopsea poliesterică, se adaptează diverselor proiecte de construcție.

T35 Tablă cutată

31,20 lei50,05 lei TVA inclus
Tabla cutată colorată T35, rezultat al profilării precise a oțelului european, este disponibilă în diverse grosimi între 0,45 mm și 0,60 mm. Cu un strat de zinc de 225 g/mp și acoperită cu vopsea poliesterică durabilă de 35 microni, acest produs asigură rezistență și estetică de lungă durată.

T55 Tablă cutată colorată

32,10 lei52,00 lei TVA inclus
Tabla cutată colorată T55, fabricată din oțel european, este acoperită cu un strat de zinc și vopsea poliesterică de cea mai bună calitate. Disponibilă în grosimi variate și personalizabilă în dimensiuni, este o soluție durabilă și eficientă pentru diverse proiecte de construcție.

Tablă perforată

83,00 lei360,00 lei TVA inclus
Tabla perforată de 0.80 mm combină durabilitatea și estetica modernă, ideal pentru spații rezidențiale și comerciale. Fabricat din oțel sau aluminiu, prezintă perforații uniforme care oferă securitate, ventilație și transparență controlată. Rezistent la intemperii și ușor de întreținut.

Tablă striată

72,00 lei165,00 lei TVA inclus
Tabla striată reprezintă o soluție durabilă și estetică pentru garduri și nu numai. Textura sa oferă o aderență mai bună și un aspect modern, completând perfect orice proiect arhitectural.

Tablă tip Lișă

31,00 lei120,00 lei TVA inclus
Tabla lișă, un element esențial în construcții, este realizată din oțel zincat sau aluminiu. Versatilă și durabilă, este utilizată în diverse aplicații, de la acoperișuri și învelitori până la confecționarea structurilor metalice.