0,40 mm

Afișez 1 - 12 din 30 de rezultate

BRITANIKO Tablă tip țiglă Aluzinc

25,50 lei30,80 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA BRITANIKO ALUZINC 0.40 mm reprezintă alegerea perfectă pentru acoperișuri datorită combinației de durabilitate, eficiență energetică și estetică avansată. Fabricată din oțel de cea mai bună calitate și acoperită cu un strat de Aluzinc, acest material include 55% aluminiu, 43.5% zinc și 1.5% siliciu, asigurând astfel o protecție excepțională împotriva coroziunii.

BRITANIKO Tablă tip țiglă Mat 0,40 mm

35,50 lei TVA inclus
Tabla tip ţiglă BRITANIKO MAT este un produs rezultat în urma profilării oţelului de origine europeană cu grosime de 0,40 mm, acoperit cu un strat de de 35 microni de vopsea poliesterică de cea mai bună calitate. Designul rafinat și finisajul mat îmbunătățesc vizual orice construcție, oferind un aspect elegant și de lungă durată.

ECOTIL Tablă tip țiglă Aluzinc

25,50 lei30,80 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă ECOTIL Aluzinc  oferă o combinație ideală de durabilitate, eficiență energetică și estetică. Realizată din oțel de înaltă calitate și acoperită cu un amestec de aluminiu (55%), zinc (43.5%) și siliciu (1.5%), aceasta asigură rezistență excelentă la coroziune și condiții meteorologice extreme.

ECOTIL Tablă tip țiglă Lucios 0,40 mm

32,50 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă ECOTIL LUCIOS este realizată din oțel de calitate superioară, de proveniență europeană, cu o grosime de 0.40 mm, oferind astfel o rezistență optimă și durabilitate. Produsul beneficiază de un substrat de zinc de 225 g/mp și este finisat cu un strat de 25 microni de vopsea poliesterică lucioasă, asigurând o estetică deosebită și protecție extinsă împotriva condițiilor meteorologice adverse.

ECOTIL Tablă tip țiglă Mat 0,40 mm

35,50 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă LINDA ECOTIL MAT este fabricată din oțel de înaltă calitate, importat din Europa, cu o grosime de 0.40 mm, garantând o rezistență excelentă și durabilitate îndelungată. Produsul este echipat cu un substrat de zinc de 225 g/mp și finisat cu un strat de 25 microni de vopsea poliesterică mată, oferind un aspect elegant și protecție avansată împotriva condițiilor meteorologice dure.

EVOQUE Tablă tip țiglă Lucios 0,40 mm

32,50 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă EVOQUE LUCIOS este produsă din oțel de origine europeană, cu o grosime de 0.40 mm, ce conferă o rezistență și durabilitate superioare. Acest produs este acoperit cu un substrat de zinc de 275 g/mp și finisat cu un strat de 50 microni de vopsea poliesterică lucioasă de înaltă calitate, asigurând nu doar o culoare strălucitoare, dar și o protecție robustă împotriva condițiilor meteo adverse.

EVOQUE Tablă tip țiglă Mat 0,40 mm

35,50 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă EVOQUE MAT este fabricată din oțel european de calitate superioară, având o grosime de 0.40 mm, ceea ce îi conferă o rezistență și durabilitate notabile. Aceasta este protejată cu un substrat de zinc de 225 g/mp și finisată cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică mată, asigurând protecție robustă și un aspect estetic rafinat împotriva intemperiilor.

KORRA IN Tablă tip țiglă Lucios 0,40 mm

32,50 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA KORRA Lucios este o alegere excelentă pentru acoperișurile care necesită rezistență și durabilitate. Fabricată din oțel de înaltă calitate cu o grosime de 0,40 mm și un substrat de zinc de 225 g/mp, această tablă oferă protecție împotriva coroziunii și asigură o longevitate remarcabilă. Cu un strat de vopsea poliesterică mată de 35 microni, conferă un aspect estetic elegant și distins, aducând un plus de frumusețe și valoare acoperișului dumneavoastră.

KORRA IN Tablă tip țiglă Mat 0,40 mm

35,50 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA KORRA IN MAT este o alegere excelentă pentru acoperișurile care necesită rezistență și durabilitate. Fabricată din oțel de înaltă calitate cu o grosime de 0,40 mm și un substrat de zinc de 225 g/mp, această tablă oferă protecție împotriva coroziunii și asigură o longevitate remarcabilă. Cu un strat de vopsea poliesterică mată de 35 microni, conferă un aspect estetic elegant și distins, aducând un plus de frumusețe și valoare acoperișului dumneavoastră.

KORRA Tablă tip țiglă Mat 0,40 mm

35,50 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA KORRA MAT este o alegere excelentă pentru acoperișurile care necesită rezistență și durabilitate. Fabricată din oțel de înaltă calitate cu o grosime de 0,40 mm și un substrat de zinc de 225 g/mp, această tablă oferă protecție împotriva coroziunii și asigură o longevitate remarcabilă. Cu un strat de vopsea poliesterică mată de 35 microni, conferă un aspect estetic elegant și distins, aducând un plus de frumusețe și valoare acoperișului dumneavoastră.

Lambriu metalic Marsilia

33,70 lei50,50 lei TVA inclus
Lambriul Marsilia, cu grosimea cuprinsă între 0,40 și 0,53 mm, reprezintă o alegere durabilă și estetică. Cu posibilitatea de personalizare a dimensiunilor, acesta este rezistent la coroziune și la condițiile meteorologice nefavorabile. Potrivit pentru utilizare în garduri și împrejmuiri, aduce un plus de eleganță și funcționalitate proiectului tău.

LINDA GM Tablă tip țiglă Lucios 0,40 mm

32,50 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA GM LUCIOS este fabricată din oțel de înaltă calitate, provenit din surse europene, cu o grosime de 0.40 mm. Aceasta dispune de un substrat de zinc de 225 g/mp și este finisată cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică lucioasă, de înaltă calitate. Această configurație oferă o durabilitate remarcabilă și o rezistență excelentă la coroziune, fiind totodată o opțiune estetică deosebită pentru acoperișul dumneavoastră.