T8 Tablă cutată tip lambriu

Culori

33,15 lei49,00 lei TVA inclus

Tabla cutată T8 este o soluție versatilă pentru diverse aplicații în construcții, datorită rezistenței și aspectului său estetic plăcut. Fabricată din tablă de oțel zincată și protejată cu strat de poliester, poate fi folosită pentru fațade, garduri, porți sau plafoane. Disponibilă în grosimi cuprinse între 0.40 și 0.60 mm, acest material oferă o rezistență ridicată la coroziune și intemperii. Personalizabilă în funcție de dimensiunile dorite ale clientului, tabla cutată T8 reprezintă o alternativă durabilă și eficientă față de alte materiale tradiționale.

0,40 mm
0,45 mm
0,50 mm
0,53 mm
Lucios
Mat
Shimoco/Quartz/Lemn
Comandă telefonic

0799 809 999

Garanția calității

Toate produsele noastre sunt atent testate

Certificați de

Plata în rate direct la producător

Poți plăti în rate fără dobândă direct la productor.

Montaj profesional recomandat

Îți recomandăm din lista noastră de colaboratori autorizați echipa potrivită pentru montarea acoperișului tău.

Livrare rapidă

Livrăm în 90% din cazuri în 2-7 zile în funcție de cantitate.

Poți plăti în rate fără dobândă direct la noi

Aplică ușor pentru plata acoperișului tău în rate fără dobândă direct la producător

Vezi locațiile noastre

Descărcări

Mai jos găsești fișierele pe care poți să le descarci:

Documente tehice

  Schița tehnică

  0 People watching this product now!

  Metode de plată:

  Proiect gard: Estimator de preț T8 Tablă cutată tip lambriu

  Poți să îți estimezi rapid costul pentru acest produs și poți aplica pentru finanțare direct aici.

  Spune-ne despre proiectul tău

  Calcul proiect gard

  *Oferta este estimativă iar costul final va fi comunicat de consultanții noștri.

  Proiect acoperiș: Estimator de preț T8 Tablă cutată tip lambriu

  Poți să îți estimezi rapid costul pentru acest produs și poți aplica pentru finanțare direct aici.

  Spune-ne despre proiectul tău

  Metri pătrați locuință

  *Oferta este estimativă iar elementele detaliate vor fi comunicate de consultanții noștri.

  Descriere T8 Tablă cutată tip lambriu

  Tabla cutata T8 este realizată din tablă de oțel, zincată pe ambele părți, protejată cu poliester. Suprafața unei plăci cuprinde 10 cute cu înălțimea de 8 mm. Aceasta se foloseste ca învelitoare pentru fațade, garduri, porți sau plafoane. Grosimea materialului folosit are valori cuprinse în intervalul 0,40 și 0,60 mm, cu un substrat de zinc de minim 225 gr/mp. Produsul beneficiază de garanție pentru culoare și coroziune, conform condițiilor generale de acordare a garanției. Linda Ecotil oferă panouri de tablă cutată la dimensiuni standard, dar și personalizate, cu valori cuprinse între 0,5 m și 8 m, în funcție de necesitățile clientului. Tabla cutată reprezintă o opțiune excelentă ce poate înlocui cu success lemnul. Prezintă un aspect plăcut și, în condițiile unui montaj bine realizat, rezistă timp îndelungat și este usor de pus în operă, atât de meșterii profesioniști cât și de cei amatori. Acest concept nou de împrejmuire rezistă la ploi, ninsori și alte intemperii și sunt rezistente la rugină. Materialul pentru placare răspunde bine la contractări, dilatări și șocuri de intensităti moderate. Tabla cutată este ignifugă, impermeabilă și ușor de întreținut, nefiind nevoie de metode sau materiale deosebite de curățare.

  Durabilitate extinsă

  Tabla cutată T8 este o alegere excelentă pentru proiectele tale de construcție. Cu o durabilitate remarcabilă și o estetică plăcută, se potrivește perfect pentru fațade, garduri, porți sau plafoane. Versatilitatea și rezistența sa o fac o opțiune ideală pentru diverse aplicații în construcție, aducând un plus de eleganță și funcționalitate proiectului tău.

  Versatilă și ușor de montat

  Tabla cutată este o alternativă excelentă la lemn, oferind un aspect plăcut și rezistență îndelungată. Montajul său ușor o face potrivită atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori, reprezentând o soluție versatilă și durabilă pentru o varietate de aplicații.

  Potrivită pentru toate proiectele tale

  Tabla cutată T8 este proiectată cu o grosime optimă și o compoziție chimică avansată, oferind rezistență la diverse condiții meteorologice, inclusiv grindină și lovituri moderate. Este o soluție fiabilă și durabilă pentru proiectele tale

  Rezistent la intemperii

  Tabla cutată T8 oferă un echilibru perfect între rezistență și estetică. Ideală pentru învelitori de fațade, garduri, porți sau plafoane, aceasta asigură protecție și durabilitate în timp, completând în mod elegant și funcțional aspectul proiectului tău.

  Informații tehnice

  Grosimea tablei

  , , , , , , ,

  Tip culoare

  , , , , , ,

  Lungime

  max. 8 m

  Lățime

  Înălțime

  18 mm

  Durata de viață

  60 de ani

  Ce spun clienții noștri

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „T8 Tablă cutată tip lambriu”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Livrare

  Oferim livrare rapidă oriunde în România. Livrarea gratuită este valabilă doar pentru județele în care avem locații deschise.

  Informație

  Culoare produselor poate diferi de culoarea de pe website din cauza luminii sau a micilor variații normale ale tablei. Imaginile din acest website nu reprezintă culoarea finală a produsului. Aceasta se stabilește pe baza unei palete de culori.