0,60 mm

Afișez 1 - 12 din 14 rezultate

Jaluzele orizontale imitație lemn

15,70 lei TVA inclus
Jaluzelele orizontale de 0.6 mm, imitație lemn, oferă durabilitate, rezistență la intemperii și coroziune, ideal pentru împrejmuiri estetice cu aspect natural.

Panou gard Anticco

525,00 lei780,00 lei TVA inclus
Gardul metalic Anticco este proiectat nu doar pentru a adăuga un element estetic deosebit, ci și pentru a încorpora funcționalități tehnice avansate care asigură o durată de utilizare extinsă. Fabricat din materiale premium, rezistente la condiții ambientale dure, gardul Anticco oferă fiabilitate prin designul său modern și atenția acordată detaliilor. Disponibil în trei finisaje atractive - cupru antic, argint antic și verde antic - acesta nu doar că valorifică vizual orice tip de peisaj, dar este și construit să reziste împotriva intemperiilor, coroziunii și uzurii frecvente. Prin urmare, Anticco este o alegere ideală pentru cei care caută o soluție de împrejmuire estetică, durabilă și de încredere pentru proprietatea lor.    

Panou gard cu jaluzele imitație lemn

470,00 lei770,00 lei TVA inclus
Gardul metalic tip jaluzea, fabricat din oțel de la Marcegalia și ArcelorMittal, oferă durabilitate peste 50 de ani, rezistență la coroziune și intemperii. Montaj personalizabil, întreținere minimă.

Panou gard cu profil Modern Plus Imitație lemn

455,00 lei700,00 lei TVA inclus
Panoul cu ștacheți Modern Plus 0.60 mm, imitație lemn, vopsit bilateral, asigură durabilitate și estetică. Resistent la coroziune și intemperii, cu întreținere redusă. Ideal pentru garduri moderne durabile.

Panou gard Naturro

430,00 lei660,00 lei TVA inclus
Gardul metalic tip Naturro este conceput pentru a oferi nu doar un aspect vizual atrăgător, ci și caracteristici tehnice de top care garantează o longevitate remarcabilă. Acesta este realizat din materiale de cea mai înaltă calitate, selecționate pentru rezistența lor superioră la factorii de mediu adverși. Cu un design modern și finisaje meticuloase, gardul Naturro nu numai că îmbunătățește estetica oricărui peisaj, dar și rezistă eficient în fața intemperiilor, coroziunii și uzurii, asigurând astfel o soluție de împrejmuire durabilă și de încredere pentru orice proprietate.oricărui peisaj, dar și rezistă eficient în fața intemperiilor, coroziunii și uzurii, asigurând astfel o soluție de împrejmuire durabilă și de încredere pentru orice proprietate.

Panou ștacheți orizontali imitație lemn

435,00 lei665,00 lei TVA inclus
Panou ștacheți orizontali 0,60 mm Imitație lemn - oferă intimitate și stabilitate. Produs românesc durabil. Livrare rapidă.

T10 Tablă cutată

17,22 lei48,70 lei TVA inclus
Tabla cutată T10 reprezintă o soluție versatilă și durabilă pentru acoperișuri și fațade, oferind protecție împotriva coroziunii și intemperiilor. Grosimea optimă și stratul de vopsea rezistentă garantează o performanță excelentă pe termen lung.

T18 Tablă cutată

17,22 lei48,70 lei TVA inclus
Tabla cutată TP 18, produsă din oțel european de înaltă calitate, oferă rezistență și durabilitate în timp. Disponibilă în grosimi variate, se adaptează nevoilor fiecărui proiect, asigurând eficiență și economie.

T20 Tablă cutată

29,00 lei50,50 lei TVA inclus
Tabla cutată TP 20, fabricată din oțel european de calitate superioară, asigură rezistență și durabilitate. Disponibilă în grosimi de 0,45 mm sau 0,50 mm, cu un strat de protecție de zinc și vopsea poliesterică, se adaptează diverselor proiecte de construcție.

T35 Tablă cutată

31,20 lei50,05 lei TVA inclus
Tabla cutată colorată T35, rezultat al profilării precise a oțelului european, este disponibilă în diverse grosimi între 0,45 mm și 0,60 mm. Cu un strat de zinc de 225 g/mp și acoperită cu vopsea poliesterică durabilă de 35 microni, acest produs asigură rezistență și estetică de lungă durată.

T55 Tablă cutată colorată

32,10 lei52,00 lei TVA inclus
Tabla cutată colorată T55, fabricată din oțel european, este acoperită cu un strat de zinc și vopsea poliesterică de cea mai bună calitate. Disponibilă în grosimi variate și personalizabilă în dimensiuni, este o soluție durabilă și eficientă pentru diverse proiecte de construcție.

T8 Tablă cutată tip lambriu

33,15 lei49,00 lei TVA inclus
Tabla cutată T8 este o soluție versatilă pentru diverse aplicații în construcții, datorită rezistenței și aspectului său estetic plăcut. Fabricată din tablă de oțel zincată și protejată cu strat de poliester, poate fi folosită pentru fațade, garduri, porți sau plafoane. Disponibilă în grosimi cuprinse între 0.40 și 0.60 mm, acest material oferă o rezistență ridicată la coroziune și intemperii. Personalizabilă în funcție de dimensiunile dorite ale clientului, tabla cutată T8 reprezintă o alternativă durabilă și eficientă față de alte materiale tradiționale.