0,50 mm

Afișez 1 - 12 din 45 de rezultate

BRITANIKO Tablă tip țiglă Aluzinc

25,50 lei30,80 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA BRITANIKO ALUZINC 0.40 mm reprezintă alegerea perfectă pentru acoperișuri datorită combinației de durabilitate, eficiență energetică și estetică avansată. Fabricată din oțel de cea mai bună calitate și acoperită cu un strat de Aluzinc, acest material include 55% aluminiu, 43.5% zinc și 1.5% siliciu, asigurând astfel o protecție excepțională împotriva coroziunii.

BRITANIKO Tablă tip țiglă Lucios 0,50 mm

35,90 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA BRITANIKO Lucios, realizată din oțel de înaltă calitate importat din Europa, are o grosime de 0.50 mm. Echipată cu un substrat de zinc de 225 g/mp și acoperită cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică lucioasă, aceasta oferă o rezistență superioară la coroziune și o longevitate remarcabilă. Designul și finisajul lucios conferă acoperișului dumneavoastră un aspect estetic distins și durabil.

BRITANIKO Tablă tip țiglă Mat 0,50 mm

39,70 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA BRITANIKO MAT, realizată din oțel de înaltă calitate importat din Europa, are o grosime de 0.50 mm. Echipată cu un substrat de zinc de 225 g/mp și acoperită cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică mată, aceasta oferă o rezistență superioară la coroziune și o longevitate remarcabilă. Designul și finisajul mat conferă acoperișului dumneavoastră un aspect estetic distins și durabil.

Coamă de gard 2 m

25,15 lei46,00 lei TVA inclus
Coama de gard cu lungimea de 2 m , din oțel durabil, protejează împotriva intemperiilor și completează estetic gardurile moderne, fiind ușor de instalat.    

Coamă gard Modern Plus 0,50 mm Mat

23,75 lei TVA inclus
Coama de gard Modern Plus, 0.50 mm , din oțel durabil, protejează împotriva intemperiilor și completează estetic gardurile moderne, fiind ușor de instalat.    

ECOTIL Tablă tip țiglă Aluzinc

25,50 lei30,80 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă ECOTIL Aluzinc  oferă o combinație ideală de durabilitate, eficiență energetică și estetică. Realizată din oțel de înaltă calitate și acoperită cu un amestec de aluminiu (55%), zinc (43.5%) și siliciu (1.5%), aceasta asigură rezistență excelentă la coroziune și condiții meteorologice extreme.

ECOTIL Tablă tip țiglă Lucios 0,50 mm

35,90 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă LINDA ECOTIL LUCIOS este fabricată din oțel de înaltă calitate, provenit din Europa, cu o grosime de 0.50 mm, asigurând astfel o rezistență excepțională și o durată de viață extinsă. Produsul este prevăzut cu un substrat de zinc de 225 g/mp și acoperit cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică lucioasă, garantând un aspect vizual superior și o protecție robustă împotriva condițiilor meteorologice severe.

ECOTIL Tablă tip țiglă Mat 0,50 mm

39,70 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă LINDA ECOTIL MAT este produsă din oțel de înaltă calitate, importat din Europa, cu o grosime de 0.50 mm, ce conferă o rezistență remarcabilă și o longevitate îmbunătățită. Acest model este echipat cu un substrat de zinc de 225 g/mp și finisat cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică mată, asigurând un finisaj estetic rafinat și o protecție eficientă împotriva fenomenelor meteorologice dure.

EVOQUE Tablă tip țiglă Lucios 0,50 mm

35,90 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă EVOQUE LUCIOS este fabricată din oțel de înaltă calitate, provenit din surse europene, cu o grosime de 0.50 mm, ce conferă produsului durabilitate și rezistență superioară. Acest model este protejat cu un substrat de zinc de 275 g/mp și finisat cu un strat de 50 microni de vopsea poliesterică lucioasă de înaltă calitate, garantând nu doar o culoare vibrantă, ci și o protecție eficientă împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile.

EVOQUE Tablă tip țiglă Mat 0,50 mm

39,70 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă EVOQUE MAT este realizată din oțel de calitate superioară, de proveniență europeană, cu o grosime de 0.50 mm, care oferă o durabilitate și rezistență excelentă. Acest produs este echipat cu un substrat de zinc de 225 g/mp și este finisat cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică mată de înaltă calitate, asigurând o culoare durabilă și protecție robustă împotriva condițiilor meteo adverse.

Jaluzele gard mat/perlat

10,50 lei31,00 lei TVA inclus
Jaluzele de gard  combină durabilitate și stilul, rezistând la coroziune și intemperii, ideale pentru un design elegant.

KORRA Tablă tip țiglă Lucios 0,50 mm

35,90 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA KORRA Lucios este o alegere excelentă pentru acoperișurile care necesită rezistență și durabilitate. Fabricată din oțel de înaltă calitate cu o grosime de 0,50 mm și un substrat de zinc de 225 g/mp, această tablă oferă protecție împotriva coroziunii și asigură o longevitate remarcabilă. Cu un strat de vopsea poliesterică mată de 35 microni, conferă un aspect estetic elegant și distins, aducând un plus de frumusețe și valoare acoperișului dumneavoastră.