Panou gard Kronos 365,00 lei390,00 lei TVA inclus
Back to products

Panou tablă cutată T18 model Pietro

Culori

410,00 lei TVA inclus

Tabla cutată T18, produsă din oțel european de înaltă calitate, oferă rezistență și durabilitate în timp. Disponibilă în grosimi variate, se adaptează nevoilor fiecărui proiect, asigurând eficiență și economie.

Comandă telefonic

0799 809 999

Garanția calității

Toate produsele noastre sunt atent testate

Certificați de

Plata în rate direct la producător

Poți plăti în rate fără dobândă direct la productor.

Montaj profesional recomandat

Îți recomandăm din lista noastră de colaboratori, echipa potrivită pentru montarea acoperișului tău.

Livrare rapidă

Livrăm în 90% din cazuri în 2-7 zile în funcție de cantitate.

Poți plăti în rate fără dobândă direct la noi

Aplică ușor pentru plata acoperișului tău în rate fără dobândă direct la producător

Vezi locațiile noastre

Descărcări

Mai jos găsești fișierele pe care poți să le descarci:

Documente tehice

  Schița tehnică

  0 People watching this product now!

  Metode de plată:

  Proiect gard: Estimator de preț Panou tablă cutată T18 model Pietro

  Poți să îți estimezi rapid costul pentru acest produs și poți aplica pentru finanțare direct aici.

  Spune-ne despre proiectul tău

  Calcul proiect gard

  *Oferta este estimativă iar costul final va fi comunicat de consultanții noștri.

  Descriere Panou tablă cutată T18 model Pietro

  Tabla cutată T18 este produsă din oțel zincat pe ambele părți (zinc 225g), care mai apoi este protejat cu poliester. Suprafața unei plăci cuprinde 9 cute cu înălțimea de 18 mm și 8 cute cu înălțimea de 2 mm.

  Linda Ecotil oferă panouri de tablă cutată la dimensiuni standard dar și personalizate, cu valori cuprinse între 0,5 m și 8 m, în funcție de necesitățile clientului.

  Componente

  • Tablă cutată model T18 0,5 mm =123 lei
  • stâlp de gard Stratko x 2m = 53 lei
  • Coamă de gard x 2 m = 42 lei 
  • Temelie cupru antic x 2 m = 69 lei
  • Șurub fier = 25 buc

  Avantajele modelului de tablă cutată T18

  Tabla cutată T18 este ideală pentru execuția acoperișurilor, placări interioare și exterioare, cum ar fi fațade, garduri sau plafoane. Se pretează atât pentru construcții de tip rezidențial cât și industrial.

  Printre avantajele acestui model de tablă cutată se numără: durata de viață de 60 ani, garanția pentru o perioadă mare de timp, consultanță și măsurători gratuite, transport gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare de 5000 lei (în anumite zone teritoriale).

  Tabla cutată prezintă un aspect plăcut și, în condițiile unui montaj bine realizat, rezistă o perioadă lungă de timp și este ușor de instalat de meșterii profesioniști, dar și de cei amatori.

  Acest tip de tablă rezistă la ploi, ninsori și alte intemperii și sunt rezistente la rugină. Materialul pentru placare răspunde bine la contractări, dilatări și șocuri de intensități moderate.

  Tabla cutată este ignifugă, impermeabilă și ușor de întreținut, nefiind nevoie de metode sau materiale deosebite de curățare.

  Durabilitate extinsă

  Tabla cutată T18 este o alegere excelentă pentru proiectele tale de construcție. Cu o durabilitate remarcabilă și o estetică plăcută, se potrivește perfect pentru fațade, garduri, porți sau plafoane. Versatilitatea și rezistența sa o fac o opțiune ideală pentru diverse aplicații în construcție, aducând un plus de eleganță și funcționalitate proiectului tău.

  Versatilă și ușor de montat

  Tabla cutată este o alternativă excelentă la lemn, oferind un aspect plăcut și rezistență îndelungată. Montajul său ușor o face potrivită atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori, reprezentând o soluție versatilă și durabilă pentru o varietate de aplicații.

  Potrivită pentru toate proiectele tale

  Tabla cutată T18 este proiectată cu o grosime optimă și o compoziție chimică avansată, oferind rezistență la diverse condiții meteorologice, inclusiv grindină și lovituri moderate. Este o soluție fiabilă și durabilă pentru proiectele tale

  Rezistent la intemperii

  Tabla cutată T18 este recunoscută pentru rezistența sa superioară la intemperii și acțiuni mecanice. Fabricată din materiale de înaltă calitate și tratată special, aceasta oferă protecție fiabilă împotriva ploii, vântului și fluctuațiilor de temperatură. De asemenea, este proiectată să reziste la acțiuni mecanice moderate, cum ar fi impactul sau vibrările, asigurându-și durabilitatea și funcționalitatea pe termen lung. Este alegerea ideală pentru proiectele care necesită o învelitoare robustă și fiabilă.

  Informații tehnice

  Grosimea tablei

  Lungime

  max. 5 m

  Durata de viață

  60 de ani

  Lungime minimă

  0,5 m

  Ce spun clienții noștri

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Panou tablă cutată T18 model Pietro”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Livrare

  Oferim livrare rapidă oriunde în România. Livrarea gratuită este valabilă doar pentru județele în care avem locații deschise.

  Informație

  Culoare produselor poate diferi de culoarea de pe website din cauza luminii sau a micilor variații normale ale tablei. Imaginile din acest website nu reprezintă culoarea finală a produsului. Aceasta se stabilește pe baza unei palete de culori.