0,53 mm

Afișez 1 - 12 din 20 de rezultate

BRITANIKO Tablă tip țiglă Shimoco/Quartz 0,53 mm

47,70 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA BRITANIKO Shimoco/Quartz  realizată din oțel de înaltă calitate importat din Europa, are o grosime de 0,53 mm,. Echipată cu un substrat de zinc de 225 g/mp și acoperită cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică mată, aceasta oferă o rezistență superioară la coroziune și o longevitate remarcabilă. Designul și finisajul mat conferă acoperișului dumneavoastră un aspect estetic distins și durabil.

ECOTIL Tablă tip țiglă Shimoco/Quartz 0,53 mm

47,70 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă ECOTIL Shimoco/Quartz 0.53 mm oferă o soluție completă pentru un acoperiș durabil și estetic. Fabricată din oțel de înaltă calitate și finisată cu un strat de vopsea poliesterică, această tablă combină rezistența la coroziune cu un aspect elegant și modern. Ideală pentru diverse proiecte de acoperiș, această tablă asigură o protecție de lungă durată împotriva intemperiilor și o estetică impecabilă.    

EVOQUE Shimoco/Quartz Tablă tip țiglă 0,53 mm

47,70 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă EVOQUE Shimoco/Quartz este realizată din oțel premium, importat din Europa, cu o grosime de 0.53 mm, asigurând astfel o rezistență și o durabilitate de excepție. Acest tip de țiglă este prevăzut cu un substrat de zinc robust, de 275 g/mp, și este acoperit cu un strat de 60 microni de vopsea Shimoco/Quartz lucioasă de înaltă calitate, oferind o culoare strălucitoare și protecție continuă împotriva elementelor naturale dure.

KORRA IN Tablă tip țiglă Shimoco/Quartz 0,53 mm

47,70 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA KORRA IN MAT este alegerea ideală pentru acoperișurile ce necesită rezistență și durabilitate de înaltă calitate. Cu o grosime de 0,53 mm, fabricată din oțel de cea mai bună calitate și acoperită cu un substrat de zinc de 225 g/mp, această tablă oferă o protecție excelentă împotriva coroziunii și asigură o longevitate remarcabilă. Stratul său de vopsea poliesterică mată de 35 microni conferă un aspect estetic elegant și distins, aducând un plus de frumusețe și valoare acoperișului dumneavoastră.

KORRA Tablă tip țiglă Shimoco/Quartz 0,53 mm

47,70 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA KORRA MAT este alegerea ideală pentru acoperișurile ce necesită rezistență și durabilitate de înaltă calitate. Cu o grosime de 0,53 mm, fabricată din oțel de cea mai bună calitate și acoperită cu un substrat de zinc de 225 g/mp, această tablă oferă o protecție excelentă împotriva coroziunii și asigură o longevitate remarcabilă. Stratul său de vopsea poliesterică mată de 35 microni conferă un aspect estetic elegant și distins, aducând un plus de frumusețe și valoare acoperișului dumneavoastră.

Lambriu metalic Marsilia

33,70 lei50,50 lei TVA inclus
Lambriul Marsilia, cu grosimea cuprinsă între 0,40 și 0,53 mm, reprezintă o alegere durabilă și estetică. Cu posibilitatea de personalizare a dimensiunilor, acesta este rezistent la coroziune și la condițiile meteorologice nefavorabile. Potrivit pentru utilizare în garduri și împrejmuiri, aduce un plus de eleganță și funcționalitate proiectului tău.

LINDA GM QUARTZ Tablă tip țiglă 0,53 mm

47,70 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA GN este produsă din oțel de înaltă calitate, provenit din Europa, cu o grosime de 0.53 mm. Acesta este echipat cu un substrat de zinc de 275 g/mp și acoperit cu un strat generos de 60 microni de vopsea poliesterică mată de calitate superioară. Această combinație asigură o protecție superioră împotriva coroziunii și o longevitate mare, îmbunătățind în același timp aspectul estetic al acoperișului dumneavoastră.

Panou gard Kronos

32,80 lei48,70 lei TVA inclus
Tabla cutată Kronos, profilată din oțel european și acoperită cu vopsea poliesterică de calitate superioară, reprezintă alegerea perfectă pentru acoperișuri și fațade. Cu grosimi de 0.45 mm sau 0.50 mm, oferă durabilitate și rezistență.

Ret-click Panel Duo

43,00 lei61,20 lei TVA inclus
Flexibilitatea învelitorii metalice Retro Panel  Duo permite acoperirea clădirilor cu înclinații foarte mari sau atipice, menținându-se linia arhitecturală. Montajul rapid și ușor, gama variată de nuanțe și estetica incontestabilă o fac o opțiune ideală pentru renovări sau construcții noi. Panourile fără șuruburi vizibile oferă un aspect modern și curat, iar preprofilarea longitudinală sporește rigiditatea acoperișului.

Ret-click Panel Singular

43,00 lei61,20 lei TVA inclus
Flexibilitatea învelitorii metalice Retro Panel permite acoperirea clădirilor cu înclinații foarte mari sau atipice, menținându-se linia arhitecturală. Montajul rapid și ușor, gama variată de nuanțe și estetica incontestabilă o fac o opțiune ideală pentru renovări sau construcții noi. Panourile fără șuruburi vizibile oferă un aspect modern și curat, iar preprofilarea longitudinală sporește rigiditatea acoperișului.

ROMAIKO Shimoco/Quartz Tablă tip țiglă 0,53 mm

47,70 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă ROMAIKO Shimoco/Quartz este realizată din oțel de cea mai bună calitate, provenit din surse europene, cu o grosime de 0.53 mm, care conferă o rezistență și durabilitate excepționale. Produsul beneficiază de un substrat de zinc de 275 g/mp și este acoperit cu un strat de 60 microni de vopsea Shimoco/Quartz, asigurând nu doar o culoare profundă și persistentă, ci și o protecție superioară împotriva condițiilor meteo extreme.

T10 Tablă cutată

17,22 lei48,70 lei TVA inclus
Tabla cutată T10 reprezintă o soluție versatilă și durabilă pentru acoperișuri și fațade, oferind protecție împotriva coroziunii și intemperiilor. Grosimea optimă și stratul de vopsea rezistentă garantează o performanță excelentă pe termen lung.