Imitație lemn

Afișez toate cele 6 rezultate

Coamă de gard 2 m

25,15 lei46,00 lei TVA inclus
Coama de gard cu lungimea de 2 m , din oțel durabil, protejează împotriva intemperiilor și completează estetic gardurile moderne, fiind ușor de instalat.    

Lambriu metalic

14,60 lei21,25 lei TVA inclus
Lambriul metalic cu  grosimea de 0,50 mm, oferă durabilitate și estetică. Personalizabil în dimensiuni, rezistent la coroziune și intemperii. Ideal pentru garduri și împrejmuiri.

Panou gard metalic T20

29,00 lei TVA inclus
Panoul de gard metalic T20, fabricat din oțel european de înaltă calitate, oferă rezistență și durabilitate remarcabile. Disponibil în grosimi de  0,50 mm, cu strat de protecție de zinc și vopsea poliesterică, este perfect adaptat pentru diverse proiecte de construcție.

Profil îmbinare lambriu metalic

7,67 lei34,70 lei TVA inclus
Profilul de îmbinare lambriu se utilizează pentru îmbinarea plăcilor de panou sau a lambriului cu exteriorul fațadei/acoperișului.

T8 Tablă cutată tip lambriu

33,15 lei49,00 lei TVA inclus
Tabla cutată T8 este o soluție versatilă pentru diverse aplicații în construcții, datorită rezistenței și aspectului său estetic plăcut. Fabricată din tablă de oțel zincată și protejată cu strat de poliester, poate fi folosită pentru fațade, garduri, porți sau plafoane. Disponibilă în grosimi cuprinse între 0.40 și 0.60 mm, acest material oferă o rezistență ridicată la coroziune și intemperii. Personalizabilă în funcție de dimensiunile dorite ale clientului, tabla cutată T8 reprezintă o alternativă durabilă și eficientă față de alte materiale tradiționale.

Tablă tip cărămidă aparentă

120,00 lei145,00 lei TVA inclus
Tabla tip cărămidă aparentă oferă aspectul autentic al cărămizii cu durabilitatea și ușurința în instalare a tablei metalice. Ideală pentru înfrumusețarea fațadelor și a altor elemente arhitecturale.