Quartz

Afișez toate cele 8 rezultate

Dolie

11,15 lei23,00 lei TVA inclus
Dolie pentru tabla tip ţiglă metalică.

Glaf

8,70 lei14,00 lei TVA inclus
Dolie pentru tabla tip ţiglă metalică.

Opritor zăpadă

9,80 lei33,65 lei TVA inclus
Opritorul de zăpadă previne alunecarea și căderea zăpezii de pe acoperiș. Fabricat din materiale durabile, este ușor de instalat și asigură protecție eficientă împotriva riscurilor legate de acumularea de zăpadă.  

Pazie la jgheab

8,50 lei16,50 lei TVA inclus
Pazia la jgheab este o componentă esențială pentru colectarea și dirijarea eficientă a apei de pe acoperiș. Fabricată din materiale durabile, oferă protecție împotriva deteriorării și îmbinării corespunzătoare cu jgheabul.

Ret-click Panel Duo

43,00 lei61,20 lei TVA inclus
Flexibilitatea învelitorii metalice Retro Panel  Duo permite acoperirea clădirilor cu înclinații foarte mari sau atipice, menținându-se linia arhitecturală. Montajul rapid și ușor, gama variată de nuanțe și estetica incontestabilă o fac o opțiune ideală pentru renovări sau construcții noi. Panourile fără șuruburi vizibile oferă un aspect modern și curat, iar preprofilarea longitudinală sporește rigiditatea acoperișului.

Ret-click Panel Singular

43,00 lei61,20 lei TVA inclus
Flexibilitatea învelitorii metalice Retro Panel permite acoperirea clădirilor cu înclinații foarte mari sau atipice, menținându-se linia arhitecturală. Montajul rapid și ușor, gama variată de nuanțe și estetica incontestabilă o fac o opțiune ideală pentru renovări sau construcții noi. Panourile fără șuruburi vizibile oferă un aspect modern și curat, iar preprofilarea longitudinală sporește rigiditatea acoperișului.

Sort

8,70 lei28,00 lei TVA inclus
Sortul din tablă tip tiglă este o soluție durabilă și estetică pentru acoperișuri. Cu o formă clasică și rezistență la intemperii, se integrează perfect în arhitectura fiecărei clădiri.

T8 Tablă cutată tip lambriu

33,15 lei49,00 lei TVA inclus
Tabla cutată T8 este o soluție versatilă pentru diverse aplicații în construcții, datorită rezistenței și aspectului său estetic plăcut. Fabricată din tablă de oțel zincată și protejată cu strat de poliester, poate fi folosită pentru fațade, garduri, porți sau plafoane. Disponibilă în grosimi cuprinse între 0.40 și 0.60 mm, acest material oferă o rezistență ridicată la coroziune și intemperii. Personalizabilă în funcție de dimensiunile dorite ale clientului, tabla cutată T8 reprezintă o alternativă durabilă și eficientă față de alte materiale tradiționale.