Shimoco/Quartz

Afișez toate cele 12 rezultate

Bordură fronton

9,20 lei23,00 lei TVA inclus
Bordura fronton adaugă eleganță și rafinament construcției tale.

BRITANIKO Tablă tip țiglă Shimoco/Quartz 0,53 mm

47,70 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA BRITANIKO Shimoco/Quartz  realizată din oțel de înaltă calitate importat din Europa, are o grosime de 0,53 mm,. Echipată cu un substrat de zinc de 225 g/mp și acoperită cu un strat de 35 microni de vopsea poliesterică mată, aceasta oferă o rezistență superioară la coroziune și o longevitate remarcabilă. Designul și finisajul mat conferă acoperișului dumneavoastră un aspect estetic distins și durabil.

Coamă de gard 2 m

25,15 lei46,00 lei TVA inclus
Coama de gard cu lungimea de 2 m , din oțel durabil, protejează împotriva intemperiilor și completează estetic gardurile moderne, fiind ușor de instalat.    

Coamă rotundă

9,20 lei35,00 lei TVA inclus
Coama rotundă adaugă eleganță și funcționalitate acoperișului, oferind protecție împotriva infiltrării apei și decorând în mod plăcut marginile acoperișului.

ECOTIL Tablă tip țiglă Shimoco/Quartz 0,53 mm

47,70 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă ECOTIL Shimoco/Quartz 0.53 mm oferă o soluție completă pentru un acoperiș durabil și estetic. Fabricată din oțel de înaltă calitate și finisată cu un strat de vopsea poliesterică, această tablă combină rezistența la coroziune cu un aspect elegant și modern. Ideală pentru diverse proiecte de acoperiș, această tablă asigură o protecție de lungă durată împotriva intemperiilor și o estetică impecabilă.    

EVOQUE Shimoco/Quartz Tablă tip țiglă 0,53 mm

47,70 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă EVOQUE Shimoco/Quartz este realizată din oțel premium, importat din Europa, cu o grosime de 0.53 mm, asigurând astfel o rezistență și o durabilitate de excepție. Acest tip de țiglă este prevăzut cu un substrat de zinc robust, de 275 g/mp, și este acoperit cu un strat de 60 microni de vopsea Shimoco/Quartz lucioasă de înaltă calitate, oferind o culoare strălucitoare și protecție continuă împotriva elementelor naturale dure.

KORRA IN Tablă tip țiglă Shimoco/Quartz 0,53 mm

47,70 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA KORRA IN MAT este alegerea ideală pentru acoperișurile ce necesită rezistență și durabilitate de înaltă calitate. Cu o grosime de 0,53 mm, fabricată din oțel de cea mai bună calitate și acoperită cu un substrat de zinc de 225 g/mp, această tablă oferă o protecție excelentă împotriva coroziunii și asigură o longevitate remarcabilă. Stratul său de vopsea poliesterică mată de 35 microni conferă un aspect estetic elegant și distins, aducând un plus de frumusețe și valoare acoperișului dumneavoastră.

KORRA Tablă tip țiglă Shimoco/Quartz 0,53 mm

47,70 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA KORRA MAT este alegerea ideală pentru acoperișurile ce necesită rezistență și durabilitate de înaltă calitate. Cu o grosime de 0,53 mm, fabricată din oțel de cea mai bună calitate și acoperită cu un substrat de zinc de 225 g/mp, această tablă oferă o protecție excelentă împotriva coroziunii și asigură o longevitate remarcabilă. Stratul său de vopsea poliesterică mată de 35 microni conferă un aspect estetic elegant și distins, aducând un plus de frumusețe și valoare acoperișului dumneavoastră.

LINDA GM QUARTZ Tablă tip țiglă 0,53 mm

47,70 lei TVA inclus
Tabla tip țiglă LINDA GN este produsă din oțel de înaltă calitate, provenit din Europa, cu o grosime de 0.53 mm. Acesta este echipat cu un substrat de zinc de 275 g/mp și acoperit cu un strat generos de 60 microni de vopsea poliesterică mată de calitate superioară. Această combinație asigură o protecție superioră împotriva coroziunii și o longevitate mare, îmbunătățind în același timp aspectul estetic al acoperișului dumneavoastră.

ROMAIKO Shimoco/Quartz Tablă tip țiglă 0,53 mm

47,70 lei TVA inclus
Tabla Tip Țiglă ROMAIKO Shimoco/Quartz este realizată din oțel de cea mai bună calitate, provenit din surse europene, cu o grosime de 0.53 mm, care conferă o rezistență și durabilitate excepționale. Produsul beneficiază de un substrat de zinc de 275 g/mp și este acoperit cu un strat de 60 microni de vopsea Shimoco/Quartz, asigurând nu doar o culoare profundă și persistentă, ci și o protecție superioară împotriva condițiilor meteo extreme.

T8 Tablă cutată tip lambriu

33,15 lei49,00 lei TVA inclus
Tabla cutată T8 este o soluție versatilă pentru diverse aplicații în construcții, datorită rezistenței și aspectului său estetic plăcut. Fabricată din tablă de oțel zincată și protejată cu strat de poliester, poate fi folosită pentru fațade, garduri, porți sau plafoane. Disponibilă în grosimi cuprinse între 0.40 și 0.60 mm, acest material oferă o rezistență ridicată la coroziune și intemperii. Personalizabilă în funcție de dimensiunile dorite ale clientului, tabla cutată T8 reprezintă o alternativă durabilă și eficientă față de alte materiale tradiționale.

Tablă tip Lișă

31,00 lei120,00 lei TVA inclus
Tabla lișă, un element esențial în construcții, este realizată din oțel zincat sau aluminiu. Versatilă și durabilă, este utilizată în diverse aplicații, de la acoperișuri și învelitori până la confecționarea structurilor metalice.